Deletedmom34 Meralim09 Minicity var Ankara’da ben orda gördüm kova taş küvet ve file 55 lira. Ben ordan alacağım
Bisaniye Deletedmom308 file yerine küvet süngeri öneririm daha kullanışlı ikisini de almıştım süngerde daha rahat yıkıyoruz hem de su tuttuğu için sıcak oluyor bebek üşümüyor
Nur42 Meralim09 Bende beşikigini aldığım yerden almıştım takım halinde 70 TL 'ydi küvet kova maşrapası filesi ve lazımlık takimdi
HaticeAlaahin Suan civilde sevibebe diye bi markada 5 li set 69 lira iyi mi ki fiyati kaliteli mi bi de simdi aliyim bitmeden
Kurbagaannesi Meralim09 Meralim09 katlanan küvet alacağım ben 😃 koca şeyi nereye koyarım diye dert ediyordum çirkin de birşey. Ama katlananlar çok pratik heryere de sığıyor
Kurbagaannesi busrakorayeymen aynen öyle ve sıcak su kullanılıyor çoğunda brom var bebeklerde kanser yapıyor
Elifn Mayasey valla daha kullanmadım ama şikayet eden hiç duymadım bence çok pratik kapının arkasında bile durdu şimdi evim ufak ve az yer kaplayan şeyler şahsen benim için çok önemli bence almalısınız☺️
Kvldn Meralim09 gereksiz oldugu için almamıştım sadece annem çeyizde olması şart diye bi küvet aldım englısh home’dan ördek şeklinde :) yeni doğdugu zaman 3-5 kere içinde yıkandı 10 aydır dolabın üzerinde boş boş duruyo
HandeAnne Katlanan küvet benim aldığımda 2000den fazla katlanabilir yazıyor bu da her gün kullansan 5-6 seneye denk geliyor
Annesininmucizesi Meralim09 bebek mağazasından aldım canım içinde küveti bakırı maşrapası filesi süngeri var 80 tlye aldım 😊