busrakorayeymen Meralim09 ucuza kacmayin derim sonucta kimyasal icermemesi gerekiyor. O yuzden bebek magazasindan almanizi tavsiye ederim. Sevi bebe markasinin aldim ben
Kurbagaannesi busrakorayeymen aynen öyle ve sıcak su kullanılıyor çoğunda brom var bebeklerde kanser yapıyor
minikoglum Meralim09 çiviler indirimde set halinde 70 tl yaziyo ben görsem ordan alırdım ama ben almış bulundum
Daisy1 Yagmurerol canım ben de katlanan küvet alacaktım ama kimse önermedi. Açıp kapatmaktan o plastik yerleri deliniyormuş onun için normal küvet aldm
Mayasey Daisy1 aaa üzüldüm bunu duyduğuma. Ben de katlanan küvet düşünüyorum çünkü. Evde dağınıklık olmasın istiyorum.
Poine Deletedmom308 boyutu büyük olduğu için hepsi olmuyor diye biliyorum. Deneyenlere hep küçük gelmişti onun için soruyorum
Aysunh Milyoncular da sütçaçiye mi diyorlar o yerlere de bakabilirsin uygun oluyor a 101 çok ince idi ben almadım takımı 50 TL takım alırım dedim çünkü diğer şeyleri de alacaktım neyse almadım daha bu gün gidip baktım kalın güzel kuvet 20 TL buldum maşrafa da kova 5 TL de 30 TL bile tutmayacak 😊bu arada flilesi bile 5 tlydi
Elifn Mayasey valla daha kullanmadım ama şikayet eden hiç duymadım bence çok pratik kapının arkasında bile durdu şimdi evim ufak ve az yer kaplayan şeyler şahsen benim için çok önemli bence almalısınız☺️