Elif381 karansmom_ evet baktım canım güzel fiyatlar uçmuş gitmiş ama ya bakalım ordan sipariş veriyim olmadı
Serendipity16 Elif381 bende arıyorum ya ama sorduklarım hep 500 600 lira kapı süsüne o kadar vermek istemiyorum uyguna sayfalar var mı acaba
Elif381 Serendipity16 aynen öyle çok pahalanmiş herşey bende devamlı bakıyorum dediğiniz gibi 500 600 den aşağı yok nette öyle ben kayserideyim burdan bı kaç yere sordum aynı kapı süsü 750 falan diyorlar
Edayldz Elif381 kapı süsünü kapbirhediye satıcısından trendyoldan aldım. Hastane çıkışını butik bebecikten yaptırdım memnun kaldık.
Serendipity16 Elif381 off çok abartı fiyatlar ya biraz da popüler olduğu için bu kadar yükseldiğini düşünüyorum
Elif381 Serendipity16 aynen öyle bulutlu LED’li. Kapı süsü almayı düşünüyordum ben çok pahalı geliyor bulabilirsem malzemesini alıp kendim yapmayı düşünüyorum
Serendipity16 Elif381 bende onlara özeniyorum ya da doğal çiçekli olanlar falan onlar zarif duruyor ama bende pek öyle yetenek yok uğraşamam herhalde
Elif381 Serendipity16 bende detayları çok bilmiyorum ama zor birşeye de benzemiyor malzemeleri alınca ahşapı boyamak küçük topları boyayıp üzerine yapıştırılacak ledle isim en son da 😄😄 şuan bı kolay geldi nedense ama yapar mıyım yapabilirmiyim orası muamma😄😄
_Tazeanne Trendyolda bebek atölyem hediyelik eşya diye satıcı var onda bulutlu ledli kapı süsü 325 tl takı yastığıyla birlikte 700 tl