Elif381 Kızlar merhaba bebeğime tavşanli isimli tulum almak istiyorum birde bulutlu kapı süsü yaptırmak istiyorum bildiğiniz güvenilir uygun sayfa var mı Instagramda o kadar çok çıkıyor ama güvenemiyorum haliyle önerilerinizi almak isterim ☺️
yalandunyaa ipeklinaismom ya birsey sorcam benim kuzenim 2 kızı oldu hediyeler vs. Vs. Aldık ettik benim oğlum oldu kapı süsü yaptırdı şimdi kendisi 3. Hamile bir beklenti içinde kalırmı ki biraz maddi yönden durum da sıkışıgız eşimde illa yaptı diye bizim de yaptirmamiz gerekmiyor diyor tamam dogdunda hediyesini alır verirsin dedi bende çalışmıyorum tek maaş giriyor eşimde zorlamak istemiyorum 😌 sizin de düşüncelerinizi merak ettim
Elif381 ipeklinaismom baktım canım çok güzel modeller var özellikle kız çocukları için ama tam benim istediğim yok 😔
Elif381 yalandunyaa merhaba siz sonuçta daha önce almışsınz oda size yaptırmış ayrıca benim için hediye karşılıkli olan birşey değil normal hediyesini alır götürürsun normalde de maddiyat sıkıntınız varmış zaten kendinizi hiç zora sokmayın bence eşiniz haklı diye düşünüyorum
yalandunyaa Elif381 zaten dayımın gelini ama çok yakınız kendisi ile İşte benim bu huyum nasıl olcak bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum sanırım çok fazla masumum teşekkür ederim her gittiğimde hep elim dolu gidiyor kızlarına 💗
Elif381 karansmom_ evet baktım canım güzel fiyatlar uçmuş gitmiş ama ya bakalım ordan sipariş veriyim olmadı