Vera Chan 13 haftama kadar hep alttan muayane oldum kesinlikle inanmıyorum Bende canım düşükle vs alakası Yok. Hatta kuZenim yurtdışıda yasıyor 4 aya kadar hep vajinal muayene yapıyorlar dedi.
Vera fatmanurkantar bana da 13 haftama kadar hep vajinal muayane yaptı canım doktorum o konu da hiç bir kuşkum yok. Bakalım Derse doktorum senin dediğin gibi diyeceğim çok teşekkür ederim 💕🙏🏻
Nehirce Vera vaninal muayeneyi çatı muayenesi de deniyor 37 haftadan önce herhangi bir sımıntı yoksa yapöıyor doktorlar.
Bulut74 Vera bu haftalar da bakmaz merak etme 36 haftadan sonra bakıyorlar.Benim sancım olana kadar bakmadılar 38+ 4 e kadar hiç bakılmadı.
Pamugumgeliyor Vera ben her kontrole temizlik yaparak gidiyorum bazen halim olmuyo yinede zorla yapiyorum bakar diorm, ama hic bakmiyo, 37 haftalik olduk artik bakar alttan die dusunuyorum😂
MeltemmB Hayır o hafta bakmaz canım. Yani önemli bi sıkıntın yoksa eğer... müsait olmadığını söylersin en kötü. Zaten o haftalarda bakılmıyor. 35 haftadan sonra bakılıyor genelde☺️ Sadece ultrasona bakılır karnından.
Sultan42 GbAY niye zıpladın ki güzelce söyle ne demiş de erken haftalarda herhangi bir sorun yok ise bakılmaz tabiki zararlı zarardan kastımızda şu mesela ben ikizlere hamileyken doktoruma 34.haftamda agrılarım var ille bak dedim hayır şuanda uyarlamaya hiç gerek Yok ne olur ne olmaz dedi insanları cahil vs. Gibi kendinize yakışan sözleri dile getireceginize önce araştırın yada yanlışı varsa güzel bir dille anlatın nedir bu asabiyet
Sultan42 Zhraagk tehlikeden neyi kasdettiğini anladım ben canım erken haftalarda sorun görünmediği sürece bakmıyorlar zaten açılma olmasın uyarlanmasın diye
Chan Arkadaşlar çatı muayenesi ile vajinal muayene arasında fark var. Birinde elle muayene yapılırken (çatı muayenesi) birinde ultrasonun daha çubuk versiyonu gibi bir cihazla bakıyorlar. O cihazıda rahmin sonuna kadar filan itme durumu da yok. Amaç genellikle rahim ağzını kontrol etmek oluyor arkadaşın haftalarında olanlar için.
Snglfth Zhraagk onun alttan bakma ile ilgisi yoktur doktor söylemişmiki bu yüzden oldu diye öyle bir şey olsa zaten ilk baş doktor istemez yapmayı onlar bizlerden daha çok bebegı düşünüyorlar yanlış algı yaratmayalım lütfen banada kaç kere baktılar bi sıkıntı olamadı sıkıntı yaratacak bir durumda değil zaten
Sultan42 Chan malesef ama benim kuzenimde erken Doğuma sebep oldu sorun yokken doktoru baktığı için doktor seçimi çok önemli bence zaten arkadaş tehlikeli demesinden kastı sorun olmadığı sürece alttan muanede buyarız şeyler yaşayabiliyormuş diyor
mdn9o Sultan42 vajinal ultrasonda öyle bir etki olması mümkün değil. Ultrason cihazının içeri bile sokmuyorlar.
Krasivyy Zhraagk neyi tehlikeli insanları ve kendinizi korkutmayın canm bnm sık akut ağrı ve samcılarım oluyodu defalarca slttan baktılar gayette sağlıklıyız çok şükür bazı durumlarda vajinal ultrason şarttır
Zhraagk NE BÜYÜTTÜNÜZ CANIM BEN TEHLİKELİ OLDUĞUNU BU PROGRAMDA ÖĞRENDİM DİLE GETİRDİM, AYNİ ZAMANDADA DUYMUŞTUM GÜZEL BİR DİLLE SÖYLEYİN ! HEPİMİZ HAMİLELİK SÜRECİNDEN GEÇİYORUZ YANLIŞLARI BÖYLE DÜZELTİCEZ. BİR ANLAYIŞLI SULTAN42 ÇIKTI ARANIZDA♥️ ( Sert çıkışanlar utanın kendinizden)
Chan Zhraagk güzel bir dille söylediğimi düşünüyorum. Büyütmek değil de altı çizilmesi gereken nokta şu;Ya biri buradan görüpte korktuğu için alttan muayene olmayı redderse ve bu yüzden rahim ağzı kısalığı keşfedilmeyip çocuğu kaybederse? Maalesef söylediklerimizde sorumluluğumuz var.