Ymnjunior Temmuzmucizesi26 bende evde kendim ölçerken 200 gördüm doktor acil takibe aldı diyet ve ölçüm yapıyorum yemekten önce ve yemekten 1 saat sonra 6 kere ölçüm yapıyorum diyet listesinin dışına çıkmamaya çalışıyorum ve çok zor geliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
sryy Hcrkrklu ayy hem bi saat hen iki saat sonra yaparsak parmaklarımız nolcak benim hepsi morardı günde 7 kere zaten bide bi saatlik ölçaen 10 kere olcak
sryy Hcrkrklu aminn canım benim sağlıcakla alalım da kucagımıza her türlü fedakarlıgı yaparız nolcak ki. Ben sigara kullanıyodum onu bile bıraktım öğrenir öğrenmez. Annelik hissiyatı herşeyi yaptırıyor insana🥰kucahımıza alınca herşey geçmiş olcak
ikiminikannesi_ Hcrkrklu brokoli tek rahat yediğim tavuk et :( benin yolum uzun daha 17.hafta 7 .haftadan beri diyetteyim
123bebek-21 Temmuzmucizesi26 Allah annenizin de yardımcısı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ♥️
Zubeydaaltun Arkadaşlar benimde şekerim var Belçikada taşındık ve dogum burda olacak şekeri sabah çok yüksek çıkıyor olması gereken 93 en yüksegi burada tokluk kan şekeri 135 olması gerekyor oda bazen yüksek çıkyor ama açlik kanşekerim çok hüksek çıkyor
Demetrana Temmuzmucizesi26 Ben sabah aç karnına kahvaltıya başladığın anda saate bak tam 1 saat sonra öğle yemeği yiyorsan aynı şekilde başladığın an saate bak 1 saat sonra akşam yemeğinde de aynı şekilde ölçüyorsun açlık 1 kere ana öğünler 3 kere ara öğüne gerek yok parmakların acır bir süre sonra ekmeği tamamen bırakmanı tavsiye ederim şekeri ciddi anlamda düşürüyor makarna pilav hamur işi yeme bulgur pilavı az yiyebilirsin salata yağsız tuzsuz limonsuz istediğin kadar ye suyun fazlaysa havuca dikkat et suyu arttırıyor
Demetrana Ketenprensess meyve yedikten sonra yoğurt süt kefir gibi süt ürünü tüket dr meyvenin şekerini alıyor dedi bana
Demetrana sryy Kiloya göre veriyorlar sanırım benim diyet listemde çok fazlaydı dedim hocam bu ne sürekli bir şeyler yiyorum normalde ben sadece kahvaltı ve akşam yemeği yerdim yetişemiyorum dr da öğle yemeğini çıkarıp yeni bir liste verdi
sryy Demetrana aynen aynen bende iki öğün besleniyordum. Şimdi 6 öğün çok fazla gelşyor doktora da deidm sabah kalkmak zor gelşyor mecbursun dedi şimdi tüm dengen şaştı sabah 8 de kalk kahavltı yap sonra yat telrar kalk derken günüm çok bölük pörçük durumda. Meyve olarakda herhangi bi sınırlama yağmadı sadece şeker paketli gıda salam sucuk uzak dur dedi.
Demetrana Temmuzmucizesi26 Meyve ininde şekeri var her meyveye izin yok mesela muz yasak ben ayva yiyorum hem tok tutuyor yedikten hemen sonra yoğurt kefir yada süt içiyorum diyetisyen meyvenin şekerini alır ye yada iç dedi
Haticerman Temmuzmucizesi26 endokrin doktorum açlık 110 üstü olmayacak toklukta 130 üstü olmayacak demişti
ikiminikannesi_ sryy her besini tüketirken sekeri olcuyirmusunuz yuksektiyormu mesela ben tükenince yükseliyor:(
sryy ikiminikannesi_ her besin dediğim mesela makarna pilav işte meyveler ve ona ragmen bugün sadece bi değerim 115 geldi onunda sebebini biliyorum yoksa değerlerşm hep çift hanelerde mesela bugün iki porsiyon meyve yedim ara ögünümde ölçtüğümde tek porsiyon yediğim değerke aynı cıktı. Pzt günü doktora gidicem değerlerş göstermeye suan diyet dısına cıkmıyorum ufak tefekler dısında ama bence normal beslensemde yükselmeyecek gibi gelşyor doktora söyleyip bi kaö gün normal düzenle gidip deneyecegim eğer yükselne yapmıyorsa diyetle kendimi şartlamayacagınm
Hcrkrklu ikiminikannesi_ Allah yardımcın olsun canım. Bir bakmışız bebeğimizi kucağımıza alacağımız günler gelmiş olur inşallah.