Benden açlık ve 2 saat sonraki tokluğu ölçmemi istediler. Yedikten 1 saat sonraki tokluk çoğu kişide yüksek çıkarmış o yüzden 2 saat sonraki tokluk bizim için önemli dedi. Gebelikte maksimum tokluğu 130 a kadar normal sayıyoruz oda sürekli olmamak koşuluyla. 130 üzeri olursa insülin baslatiriz dedi. Şuan diyetisyen eşliğinde kontrol altına alındı.85 ile 110 arası gidiyor ama düşmesi ve düzene oturmasi nerdeyse 21 günü buldu. Benim diyetisyenim 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde günlük liste düzenliyor. Yani ne yiycegim belli. Sürekli resim isteyerek porsiyon kontrolü yapıyor. Mesela tam buğday ekmeklerinin çoğunda beyaz un karisimi varmış. Uno tam buğday ekmeği aldirtiyor oda Migros ve A101 de satılıyor. Muz, portakal, makarna, pirinç, kızartma, hamur işi, tatlı, mısır, beyaz unun girdiği herşey yasak. Her öğünde muhakkak ayran yoğurt kefir var. Süt vermedi oda etkiliyor. Kuru yemisler bAdem, kaju ve ceviz var sayıyla..Şuan böyle gidiyoruz. Bol sebze, bol kurubaklagil, bol yoğurt şeklinde. Ben gebelikte et,tavuk, balıktan tikaindigim için yiyemedim yeseydim her öğünde onuda muhakkak vericekti.