Nefes alamıyorum ve sırtım çok kötü ağrıyor ne yapmam lazım önerisi olan varmı yardımcı olurmusunuz lütfen

Bizde 37 haftalık olduk benimde iki gündür adet sancısı gibi belim agriyo doğumun yaklaştığının göstergesidir canim

Nazli_beydilli3 korkma canım bende yeni 29 haftalık oldum ama iki haftadır bel ağrısında zor uyuyorum bazen uyanıyorum derin derin nefes al ver nefes almanda normalleşiyor banada oluyordu nefesi zor almak

Nazli_beydilli3 bnde 28+1 haftalığım aynı şekil bel ağrım aşırı fazla otururken bile duramıyorum yerimde tek bel ağrısı doğum sebebi değildir bence korkmayın sıcak duş alın belinize sırtınıza bişey sarın sıcak tutun üşümeden kaynaklıdır belki

Yalnizanne vala bilmiyorum canım ya ne yapıyorsam boş fayda etmiyor doktora gittim doğum ile alakalı birşey demedi yani sadece olabilir böyle şeyler dedi ilk gebeligim bide benim bir an önce günüm gelsin ve doğsun istiyorum ben hamile kaldırım günden belli zor geçiyor sağlıklı gebelik ama ben çok zorlaniyorum

Nazli_beydilli3 sıcak duş alabilirsiniz bana çok iyi geliyor ve hafif hafif esnetiyorum otururken sırtımı eşimde her gün birazcık ovalıyor yatmadan önce rahat uyuyorum bu şekilde deneyin bi

Nazli_beydilli3 öyle kolay değil gerçekten bnmkide zorladı ilki böyle değildi🥲 inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız az kaldı Allahın izniyle 💕