Arzuanne Yeliz3503 hayırlı olsun canım benim benim de yatış yapıldı etiketteki arkadaşları merak ediyorum durumlarını mutlaka yazın şuan suyum geliyor ağrım çok arada yazarım merak eden varsa
LamiyaCetinkaya Arzuanne Yaa sen de mi mezun oluyorsun 🥲🥲 Günlerdir sancın vardı inşallah daha fazla çekmeden doğurursun sağlıcakla 🙏💚
-merve13 Arzuanne bende hiç bir belirti yok bekliyorum p.tesi banada yatış dedi doktorum o zamana kadar kendi sancım gelsin diye yapmadığım kalmadı 😔 Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin hayırlı haberini alalım inşallah seninde 🤲🏻
Arzuanne LamiyaCetinkaya valla şuan aşırı var ama su gelmesi bir rahatlattı biraz inşallah hemen olur 9 da yattım
-merve13 Yeliz3503 ayy bi yine darlandım bakınıyim dedim ne durumdalar acaba diye yorumunu gördüm canım gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatler büyütmeyi nasip etsin🌸 darısı bize inşallah son iki gün 40a ama hiç bir belirtim yok
Reina Yeliz3503 korunmasız ilişki denedin mi, birde doğumu düşünmeden çık 2 saat yürü, artık umudumu kestiğim bir gün doğumum başlamıştı 42+1 de
Gldnzylmz 39+5 teyim bende geçen hafta 1 cm açılma var dedi doktor nişanım suyum falan daha gelmedi pazartesi kontrol olucam suyu iyiyse perşembe tekrar gidicem perşembe son gün zaten artık suni deneyecek 😭
Reina Yeliz3503 ay gördüm şimdi, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt. Sezeryan mı oldun? Sancın geldi mi
Yeliz3503 Reina sezeryan olmadım sancımda gelmedi hafta içi kontrole gittiğimde cumartesi acile kontrole gel dediler geldim açılmama baktılar zaten 5 cm olmuş tu hemen yatış yapıp suni başladılar
Bestelim Yeliz3503 ayyy sağlıklı sıhhatli anneli babalı büyüsün inşallah doğuran insanları duyunca ne kadar çok seviniyorum yükünden kurtulmuşsun 🥹darısı bana bize hepimize 🫣