Yeliz3503 MihrimahSerra malesef son haftalar böyle oluyor biyandan zamanın da gelsin isiyorsun ama oksdar ağırlaşıp duygu patlamaları yaşıyorsun ki biran öncede doğsun rahatlıyım isiyorsun(bedensel olarak)bide aşırı ödemliyim ben ayaklarım patlıcak attık canım çok yanıyor
Yeliz3503 Arzuanne olmayınca olmuyor ne yaparsan yap kendi zamanını bekliyor.sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🥰
Arzuanne Yeliz3503 5 te nişan geldi 1 cm açıklık varmış aşırı ağrım var nasıl daha fazla açıklık yok anlayamıyorum daha ne kadar ağrı çekcem
gamzeesl Yeliz3503 benimkide 3700 su an canım bekledikçe daha da kilo alcak doktor normal zorlar seni dedi:(
Yeliz3503 gamzeesl canım ultrason tahmini ölçü veriyor 500 gr altıda olabilir.zorlarsa bebeğin ve senin sağlığın için sezeryan olursun.
Gloria06 Ya şu “daha doğurmadın mı?” Sorusu ne kadar geri zekalıca bir soru yaa.. yani gerçekten diyecek kelime bulamıyorum. “Doğurdum” diyip susucaksın kalacaklar öyle
LamiyaCetinkaya Gloria06 Ahahsjshd birkaç kez tam diyecek oldum demedim 😂 sanki doğurduk da bebeği saklıyoruz. Bana dün daha doğurmadın mı değil daha doğuramadın mı dediler, şaka yapıyorlar ama hormonlar tavan tabi sinir oldum bütün gün kafaya taktım 😂
Emaynn Yeliz3503 bende aynı durumdayım kayınvalidem yanımda hadi gel kızım diyip bebegi seviyor esim de zaten hic destek olmuyo. Doktor sezeryana alırım diyince ol cık dedi baskı yaptı hemen kucagıma alayım diye. Uzun bi süre cocuk düsünmeyecegim sırf bu yüzden
Yeliz3503 Emaynn kadın olmak başlı başına zor zaten bide destek olmayıp köstek olanlar varya Allah’a havale ediyorum..
LamiyaCetinkaya Yeliz3503 ah şu son haftalarr🥲🥲 39+0, ikinci gebelik. Bizim bebek aşağı inmemiş bile daha, ikincide daha geç iner filan dediler beni avutuyorlar sanırım 😁
Yeliz3503 LamiyaCetinkaya kız çocuklar erken olur diyorlar ama yalan sanırım eninde sonunda doğacak ama geciktikçe insan daha bi tahammülsüzleşiyor.
LamiyaCetinkaya Yeliz3503 valla cinsiyetle alakası olsa millet 41-42. haftalara kadar beklemezdi herhalde 😀 bana da beklersin daha diyorlar bebek erkek olduğu için, bekledikçe onları haklı çıkartıyor olmama gıcık oluyorum 😂
Sgamzee Yeliz3503 seni anlıyorum benim 39 haftayım 15 aylık kızım var araları çok az uykusuzluk yorgunluk dediğin gb özelikle hormonlar mahvediyor ama birşeyi yoksa sağlıkla beklemen tabsiyem stresi onlarda hissediyor
Yeliz3503 LamiyaCetinkaya tabiki yok hep batıl inanç inşallah sağlıkla alalım kucağıamıza da bütün sıkıntılarımız geçsin gitsin 😍
Yeliz3503 @LamiyaCetinkaya @Sgamzee @Gloria06 @Arzuanne ve daha etiketliyemediklerim ben doğurdum kendime gelince doğum hikayemi yazıcam darısı sizlerin başına.
Arzuanne Yeliz3503 hayırlı olsun canım benim benim de yatış yapıldı etiketteki arkadaşları merak ediyorum durumlarını mutlaka yazın şuan suyum geliyor ağrım çok arada yazarım merak eden varsa
-merve13 Yeliz3503 ayy bi yine darlandım bakınıyim dedim ne durumdalar acaba diye yorumunu gördüm canım gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatler büyütmeyi nasip etsin🌸 darısı bize inşallah son iki gün 40a ama hiç bir belirtim yok
Zehracnr Yeliz3503 eğer böyle ise doğum yaklaşmış dmeektir benimde son 2-3 gün kala hiçbir belirtim yoktu solunum sıkıntısı hariç hayırlısı olsun