Emine0619 morpaqatya9 sade soda içebilirsin canım bende sodayı çok severim doktora sorduğumda sade içebilirsin demişti
biranne__ morpaqatya9 Herkes sade için yazmış ama çilekli içmiştim bişi olmadı yani meyveli içilmiyomu anlamadım
Aslihan-gur35 Ketenprensess İnşallah canım 🌸 Sade icmen daha iyi meyvelilerde tatlandirici falan olduğu için onermiyorlar genelde ama ara da meyveli de icebilirsin
Ea_aylms6 papatyatanesi peki kaçıncı haftadan sonra içilmesi gerekli? Ben daha 12. Haftamdayım erken sanırım
papatyatanesi Ea_aylms6 doktor bana gebeliğin başından itibaren içebilirsin demişti hafta olarak herhangi bi kısıtlama yok diye biliyorum🤗
morpaqatya9 Fr170320 bebek neden erisin belki yan etkisi falan olur harbiden ne yiyip ne içiyorlar merak ediyorum 🤣🤣
Ddyygg morpaqatya9 bende içiyorum ama sade biraz tuhaf hissetiriyor bende onun yerine Churchill yapıp içiyorum tadı daha güzel geliyor ve rahatsız etmiyor ama ne kadar doğru yapıyorum bilemedim
Canan_bakal0703 morpaqatya9 valla ben yeri geliyo evin içinde maden suyuyla dolaştıgımı bılıyom şişe içtim hemde doktorda bir sıkıntıolmadığını söyle di