A12_S07 Kızlar sancım var hastaneye gittim 1 cm acıklık var yatıs önerdi suni sancı dedi istemedim eve gidiyorum imza aldılar tavsiye verin nolur tedirgin oldum evim yakın nişan kanama şu gelmesi yok
Sihirlimom A12_S07 biraz daha bekle evde duşa gir sürekli evi gırgırla hatta squat yap sancılar 5 dkya düşünce hemen git olur mı
LamiyaCetinkaya A12_S07 git eşyalarını al gel yatışını yaptır bence, 5 dk bir sancın var aniden gelişir herşey yetişemezsin sonra. Suni sancı verilse bile zaten kendi sancın da var
Mehtap49 A12_S07 korkma kardeşin de öyle yaptı evde sancısını çekti artık dayanamayacak ağrısı olunca gitti gider gitmez doğurdu basamak çık bol bol hurma ye su iç doğumu kolaylaştıran egzersizler yap gerisi rabbimden nişan bile gelse hemen doğum olmuyor suyun gelirse bekleme ama
A12_S07 Sihirlimom 5 dk ya bir zaten ama acılma çok az napsam bilmiyorum gidip yatıs alıp suni mi almalıyım
ravzae A12_S07 neden kaçıyorsunuz ki benimde açılmam vardı sancım yoktu yani ben hissetmiyordum suni ile oldu doğumum gayette kolay oldu açılmadan sonra enfeksiyon riski var bekleyecekseniz de çok beklemeyin🙏🏽
Sihirlimom A12_S07 Allah su gibi doğum nasip etsin canım hayırlı haberlerle sağlıkla gelsin miniğin panik yapma olur mu ❤️
Arzuanne A12_S07 bende de açılma yok düzenli sancıda yok ondan hafatay gitcem kız benimkini bekliyorduk seninki erken mi davrandı 😄