melikemstf Kızlar 39+3üm bugün doktor alttan muayene etti baya canım acıdı şimdi eve geldim nişan gelmiş ama sancı vs yok hastaneye gitmeme gerek varmi
Nur7536 melikemstf nişan geldikten sonra ne zman gelir bebek belli olmaz 3 günde sürebilir 5 günde demişti doktorum suyun sancın vs yoksa bekle çünkü nişan sadece doğumu başlatmaz ama sancın vs olursa git
gly_ melikemstf pazar günü de benim çatı Muayenem var. Kendinizi çok mu kastınız yoksa rahim hassaslaştığı için mi acıdı acaba.
Rumyy07 melikemstf benimde öyle oldu sanciyi beklemen lazım gitsende eve gönderirler. Nisanim geldikten 10 gün sonra doğum yaptım onda da suyum geldi sancim gelmedi
melikemstf Nur7536 tamam canım bende öyle düşünmüştüm şimdi gidersem suni bağlarlar kendi sancım daha iyi olur sanki
melikemstf gly_ doktor rahim yumuşamış bu güzel bişey bebek baskı ettiği için dedi ama acıdıgı icinde kastım biraz tabi kendimi
Deryalina- melikemstf 39 haftadayim nişan pzt geldi doktora gittim bir hafta bile geçebilir dedi nst sancı yok benimde ağrım yok hala bekliyorum
Aslii- melikemstf ilk gebeliğim de 2 gün nişan geldi bebek oldu bu sefer 4 gündür nişan geliyo henüz sancı yok ama 3.5 cm açılmam vardı sabah
Gggg-12 melikemstf nişan değildir o muayeneden kaynaklı kanama olabilir çok acıttıysa emin misin nişan olduğuna
melikemstf Gggg-12 kahrengi parlak sümüksü bi akıntı internetten baktığımda nişan diyor da bilmiyorum
mihre26 perosy sizin haftanız güzelmiş biz 33+3 teyken geldi inşallah 37 leri görürüz. sizin kaçken gelmişti acaba
perosy mihre26 düzensiz olarak oluyor ama düzenli sancılarım hiç olmadı 10 günden fazladır da 2 cm açıklığım mevcut ama hala bekliyoruz 🫠