AlyaDerin21 Hastaneye yatışım yapıldı, inşallah Allah’ın izniyle bugün sancı verip Doğumu başlatacaklar, dualarınızdan eksik etmeyin beni 🙏🏻🙏🏻❤️❤️ Çok korkuyorum ... Hayatta Doğum yapacağımı hiç sanmıyorum ama herşeyin Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Melisa_Lila AlyaDerin21 allah analı babalı büyütsün kuzum bizlerede dua et 🙏🏻 Bir avazda kurtaraın rabbim seni
KlncA AlyaDerin21 doğuracaksın öyle karamsar düşünme Allah güç kuvvet verecektir canım kendine güven 👏🏻👏🏻 hadi bakalım güzel haberlerini bekleriz 👏🏻👏🏻
UlkerSD AlyaDerin21 kendine bedenine bebeğine güven başaracaksınız🙏🏻 Allahım bir avazda kurtarsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AyseguL01 AlyaDerin21 sağlıcakla kucağına al bebişini canim Allahım doğumda kolaylık versin darısı bizlere olsun 🤗
Suzitosuzi AlyaDerin21 Allah yardımcın olsun bak ne güzel normal doğurabileceksin nasip olmuş böyle bir şey 💕
parasetamoll AlyaDerin21 biraz zorlayacak seni çok iyi anlıyorum ama pes etme ben gece yarısı sezaryen dedim dayanamıyordum ama pes etme yarına herşey geçecek az dayan epidural alacaksın kaç cm idi en son?
momof3 AlyaDerin21 Kötü düşünme,hastaneden bebeğin kucağında ve musmutlu bir şekilde çıkacaksın 😌 Kendine güven.Allah bir avazda kurtarsın
AlyaDerin21 parasetamoll yaa şimdi ölüyorum dedim sezeryana alın beni açılmam çok geç oluyor, en son bir buçuk cm dedi 3 saat sonra tekrardan bakacaklar, ama çok baskı var dayanamıyorum şuan ağlıyorum hattA 😭😭