Bb95 buseyusuf27 oo 100 olan sancıyı hissetmemeniz çok garip ama ne güzel almışsınız maşallah bebeğinizi sağlıkla bende doğum yaklaştımı ondann mı diye düşünüyorum
Bb95 elifcicek_07 karın sertleşmesi yani rahim kasılması değilmi çünkü bebek toplanması değil benim yaşadığım
elifcicek_07 Bb95 evet aynı şeyden bahsediyoruz aslında rahim kasılınca oğlum toparlanır kalırdı sizde olmuyorsa şanslısınız insanı çok endişeye düşürüyor çünkü
tugcebyrmm Bb95 şimdi geldim bebek hazırlık yapıyor heran gelebilir dedi doktorum çatı muayenesinde rahim ağzında yumuşama var nst de düzenli sancı var bakalım bekleyeceğiz sabah 10 da tekrar muayeneye gideceğim kontrol yapacak duruma bakacak hayırlısı artık
Bb95 tugcebyrmm aynı durumdayız benimde düzenli sancı çıktı yarın tekrar görcem dedi 🙈 yarında haber ver o zaman canım
ikizmom94 Bb95 bana zaten riskli gebelik diye doktorum 35 i görür müyüz bilmiyorum demişti 34 hafta olunca gün verecekti hakkımızda hayırlısı sancilarim da cikti rutin muayenede bakalim Rabbim billir en guzelini 🤲😔
Bb95 ikizmom94 benimde erken doğum riskim vardı 34 te yatış yaptılar ciğer geliştirici yapıldı bakalım hayırlısı 🙏
tugcebyrmm Bb95 turuncu bi ilaç verildi bana ağızdan çiğnedim yuttum tadı acıydı ondan sonra 15 dk sonra gözlerim ve yüzüm kızardı sonra da koca gecedir başım catlıyor ağrırken ne vermiş olabilirler bu kadar bas ağrısına sebebiyet verebilecek ya catlıypr kafam
tugcebyrmm Bb95 rahim kasılması içinmiş bebeği içeride tutup baskılamak için etkisi 2 günmüş ilacın da bakalım bekliyoruz yarında doğum başlayabilir 10 gün sonra da dedi belirsiz suan kafası aşağıda kanala çok yakın sizin durumlar nasıl
Bb95 tugcebyrmm bende şimdi çıktım hastaneden doktor baya aşağı inmiş doğum kanalında ama ne zaman gelir bilemeyiz hazırlıklı ol dedi karındaki sertleşmelerden bebek kanala indiği için dedi belirsizlik çok kötü ya her an olabilir dediği için 🙈
tugcebyrmm Bb95 sabah 10 da gittiğimde kanalda değildi ¾ cm var dedi doktor kanala inmesine ama şimdi bi kıpırtısı var ilacın etkisi uzun sürmeyecek bende sanırım başladı gene kasılmalar bakalım sende nişan su gelirse bana haber ver haberleşelim
Bb95 elifcicek_07 karnım ortaya doğru toplanıyor kasılma demek zaten bu doktor demişti ama sıklaştı işte