yagmurus Maviii_98 12.haftada gittim aslında doktor göstermedi dedi bir ay sonra tekrar gel dedi inşallah bu sefer gösterir Şubat 29 a randevu aldım 17 haftalık oluyoruz bu arada güzel dileğiniz için teşekkür ederim 🥰
Tr1291 Haftada sırf cinsiyet için özele gittim ben gördüm ekranda pipisini doktor emin değilim dedi 1 hafta sonra devlette rica ettim doktorum gördü erkek
Rukibirol Maviii_98 13 haftalıklen %80 kız dedi 16 haftalıkkende kesinleşti kuzenimde 11 haftalıkken kız olduğunu öğrenmişti bebişin gösteriyorsa eğer doktorun tecrübesine bağlı ☺️
Babykalamar Maviii_98 doktor tecrübesine ve kullandığı cihazın iyi olup olmamasına bağlı tabi bir de bebişin doğru pozisyonda olması lazım
Gokce321 aslansmommmm Bacak arasını gördük ama bir çıkıntı farkedemedi doktor bizde görmedik açıkçası ama 16 da gittiğimizde gözümüze sokarak gösterdi sıpa net gördük 😂 16 20 hafta olmadan net belli olmuyor bence çoğu kişide onu farkettim
gencbir_anne Maviii_98 16. Haftada net bi şekilde öğrenmiştim doktorum erken tahmin yapmak istemedi yanılma olmasın diye
Babykalamar @Maviii_98 "#p31493858 kızımı doktor onuncu haftada kemik yapısı kız gibi bence kesin kız demişti