251211 Maviii_98 yaptılar da erkek olabilir dediler doktorlarda kıza benziyor diyor yani yine yok sonuç😁
Haticee_00 251211 benziyor denildi bana da kız çıktı 23 te ayrıntılı da değişmedi benzetiliyor ama öyle denilse bile değişme oranı az benzetilen çıkıyor
Loli_01 Maviii_98 benimki direk gösterdi parti iptal oldu😂 karnıma koyar koymaz pipisini gördük çaktırmadık ama ben burdayım diyordu esek sıpası 12+3 de suan 13+2 yiz 🥹
Maviii_98 Loli_01 çok tatlıı olsun sağlık olsun başka partiler yaparsınız 😄🥰🥰 bizde öğreniriz inşallah daha öğrenemedik 14+4
Loli_01 Maviii_98 aslında direk gösteriyor ama doktorlar net bişey demiyor bizimkinde demedi yarın kontrol gitcem bakalım hayırlısı kız erkek ikisinde bizim neticede ama insan bi heyecan yapıyor gelip gidip eşyalarına bakıyorum🥹☺️☺️
Maviii_98 Loli_01 evet benimde böyle almak istediğim bişeyler var ama sanki cinsiyeti bilmesem alamıcakmışım gibi Bi tuhaf Bi merak işte sağlıkla gelsinler🤗🤗
yagmurus Maviii_98 12.haftada gittim aslında doktor göstermedi dedi bir ay sonra tekrar gel dedi inşallah bu sefer gösterir Şubat 29 a randevu aldım 17 haftalık oluyoruz bu arada güzel dileğiniz için teşekkür ederim 🥰