Aysenurmusabeymen Sema58 bnde ilk 5 6 ay hep bulantı oldu bnde 6 aya kadar 2 kilo aldım geri kalan 12 kilo 6.aydam sonra
Aysenurmusabeymen Sema58 daha kilo almazsın cnm anca 1 kilo son haftalarda tam tersi zayıflayan bile oluyor
Ozge77 Sema58 bende dikkat ediyorum daha fazla almamaya ama yemeden de duramıyorum gerçi 48 kilo ile hamile kaldım 62 kiloyum şuanda ama yinede fazla almayalım tabi :)
Sema58 Tomrisinizi super kilon valla ins doguma kadar 15 i gecmem bendee cunku hamilelik haftada 2 kilo bile aldigim oldu 🤭🤭
Tomrisinizi Sema58 benimde 2 ser 2 ser aldigim haftalar oldu ama hic almadigim haftalarimda 😂 dogumdan sonra cabuk toparlaniriz insallah 🤗
Momofthemert Bende 37+6 yım 8 kilo aldım 39 haftada szeryan olucam ilk doğumdada 50 ile kalıp 60 la girmiştim tamamı bir ayda gitti 40 çıkmadan inş bundada öyle olucak tabi bebeğimi bol bol emzirdim ki gece kalkıp tatlı yerdim ona rağmen gitti 😍😍
Sema58 Momofthemert vayy insallah bendr oyle hedefliulyorum 40 a kadar kilonun gitmesinii basarabilirsem superr 🙋♀️🙋♀️😀
Sema58 Tomrisinizi valla ilk almadigim haftalar cok olduda 6.aydan sonra almadiim hafta olmamis galiba 🤣
Sema58 Derya341986 masallah 22 kilo ama benim avantajim 6 ay almadim hep midem bulandi demekki midem bulanmasaymis 30 kiloyu gecermisim😂