Eliff_3561 Bence en uygun çınarlı kadın doğum bende oraya yeni başladım medicanaya gidiyordum şuan çınarlıda muayene 600 doğumda daha zamlı fiyat değildi gidince tekrar soracağım 19.750 medicana muayene1.500 tl doğumda 35 bindi en son
Bebis-11 Eliff_3561 bende kızıma cınarlıya gittim hep çok çok memnundum dogumuda orda yaptım onur beyde inanın eli okadar hafif ki sanki sezeryan doğum yapmamış gibiydim bide gerçekten çok bilinçli bir doktor siz kime gidiyorsunuz
bsrgns aytencelik medical point e gidiyorum tss den dolayı muayene ücreti ve doğum ücreti ödemeyeceğim ama muayene 2.250 doğum da 40 galiba
Eliff_3561 Bebis-11 ben ceysu hanıma gidiyorum evet en iyi onur bey diye duydum bende görümcem Ceysu hanıma gidince bende ona başladım
Ozgis1s aytencelik Karataş arzu hanıma gidiyorum muayene 615, doğum paketi satın aldım geçen hafta o da 25000 tl fiyatı sabitledik 🤗
Username35 Ozgis1s merhabalar bende arzu hanıma gideceğim de bu ücretin içerisi de oda süsleme fotoğraf çekimi var mı acaba
aytencelik irem4556 evet memnunum ama her kontrole gittiğimizde çok fazla bekliyoruz çok hastası var ben de o yüzden hala araştırıyorum
adigemerve Bende çınarlıda dogum yaptım onur beydi doktorum çok çok memnundum şimdi tekrar hamileyim ona gidiyorum tekrar onur bey cok iyi çokda ilgili
Ozgis1s Username35 merhaba ☺️ hayır onlar için ayrı bi ücret söylediler ben tam hatırlamıyorum ama 3-6 bin arası sanırım seçenekler vardı. Ben tercih etmedim siz yine gittiğinizde detayları sorarsınız 🥰