aytencelik Kızlar İzmir’de doğum yapacaklar güncel muayene ve doğum ücretlerini yazabilir mi acaba, özel poliklinik gidenler de yazsın lütfen anlaşmalı hastaneleri vs.
Vandb aytencelik ekol 715 muayne şimdilik 31. 000 doğum ücreti verdi 2 hafta önce zam gelmesi durumunda 35e çıkabilir dedi
irem4556 aytencelik karataş arzu hanım iyiymiş bende ona gitmeyi düşünüyorum muayne 615 doğumu sormadım
GizemBeidokhti aytencelik dün fiyat aldım. Egepol , 1250 muayene 45.000tl standart oda+dogum+15 poz fotoğraf+lohusa şerbeti+ kapı süsü
aytencelik Ciftci1- evet ben de karataşa gidiyorum ama diğer hastaneleri de öğrenmek istedim daha uygun var mıdır diye
Mommmmy Egepol 1215₺ muayene 45 bin doğum dediler . Ama her an zam gelebilir de dediler . İzmir’deki en. Yükseklerden birisi sanırım
Vandb aytencelik ben ilk doğum yaptığım doktor Menemen devlete geçmiş başta ona gidiyordum bütün tahlilleri falan o tarafta yaptırdım fetal dna da yaptırdım hatta 20. Haftaya yakın ekole geçtim Sadık sözdinler doktorum geçen sene kürtaj olmak zorunda kalmıştım o yapmıştı tavrıbtarzı rahatlatıcı baya muayeneye girince arkadaşına gitmiş gibi oluyorsub
aytencelik irem4556 ben de arzu hanımdayım şuan doğum en son 23bindi ama zam gelecekti en son bilmiyorum