yenianne0511 ayy evet bende kerime hanıma başlayacaktım ama hamile kaldığımda kerime hanımın kanserden dolayı hastanede olmadığını öğrendim o yüzden buna başlamıştık eşim askeri personel bir tane arkadaşının hanımı da buna gidiyormuş karakolda konuşulmuş bizde gidelim dedik neyse gitmeye başladık o ara kerime hanım tekrar başlamış ama ayıp olur diye değiştirmek istemedim . Ayy bu nadire gidiyoruz balım başından beri o kadar sessiz ki ne yememle ilgili bi tüyo verdi ne eşimle olan muhabbetimle ilgili sonuçta ilk çocuğum hiç birşey görmedim bilmiyorum yani . En son gittiğimizde ikili tarama sonucu almaya gittik uzanın bakıyım dedi geçtim yani baktı da baktı baktı da baktı eşim bişey diyince evet diyip atladı . Keza ultrason fotoğraflarını görüyorsun özel yani bu hastane bu kadar kötü verilmez ki yaa çocuğun neresi nerde belli değil . Hani benim heyecanlı olduğumu da görünce diyor ki haftaya gelebilirsin gel bakalım 10 günde bi 810 lira para veremem ben zaten bi takviye yazıyor Sivas’ta yok Kayseri’den gelmesi lazım adam öyle kıl öyle sinir oldum ki değiştirdim artık kerime hanıma gideceğim inşallah ayın 5 inde 🌸😘