Hulya-003 aslında yeni atanmis acemiler mesela bana kist patlama ihtimali olur diyip korkutmasi işte kisti özellikle sordum benim yaş27 hiç kistim olmadı gebelikle beraber öğrendim ne kisti dedim normal kist demesi korkutmustu ama ilgilenmisti de. Sonraki doktor yine devlet gebelik kisti korkma çoğu kadında olur dedi ama oda aşırı ilgisizdi özele gittim çoğunlukla başka şehirde oda o baya ilgilenip parasi ile ya devlettekiler yeni başlamış acemi ustalasinca özele gidio onlarda özele gittim doktor ise yıllarını vermiş adam 60 yaşında rahat var her konuda o kadr içimi rahatlatio ki hem eşime de bilgi verio devlet hastaneleri çok bozuldu bak bulundum şehirde bir kere kadın doğuma gidemedim hep komşu şehire gidiom sıra yok dün aradılar devlet hastanesinden sıram yine iptal eşimde özele gidelim tekrar dio nerdeyse sıram iptal diye iki aydır hastane gidemiom napcam bilmiom böyle ve gittimde hiçbir soruya yanıt yok konuşma yok üsten bakıp hızlıca gonderiolar. 17. Haftada yine komşu şehirde devlete göründüm kadın hem dio bacak arasında pipi gibi bişey var hem kıza benzio bunu bende biliom ya kızdır ya erkek kafamı karıştırdı dedim ki özelde bana erkek dediler olabilir detaylıya gir bana da söyle bende merak ettim cinsiyeti dedi ve bazı şeyleri sekreterine soruyordu o yüzden acemiler net bir doktorda kalamadim malesef genelde özele gittim rutin kontrol için de devlete 3 kez özele 3 kez devlete gittim devlette uc ayrı doktor 🤦🏻♀️ 20. Haftada detaylıya girdim şuan 26+2 günlük ve hastane sırası yok okumuşlar ama bazı şeyler tecrübe onlar da çalışarak hasta görerek tecrübe ediyor aslında.