Ftmsntrk 2prensesannesiiii benimde bı kızım var gönlümden erkek geçiyor ama 13.hafta doktor kız gibi dedi bakalım değişmezse gene kızımız olucak :)
Momasil_42 Ftmsntrk Allahım hakkımzda ne hayırlıysa onu bize armağan etsin sağlıkla tek nefeste çıkıp gelsinler inşallah annesi 🌸🥰
Ozgecan_caka21 Momasil_42 canım bende kıza benzettim başka fotosu varmj net değil çünkü özel deki ultrasonlar neden böyle ya
Momasil_42 Ozgecan_caka21 kuzum bilmiyorum işte doktor baya kötü veriyor yeminle başka yok zaten doktoru değiştirdim martın 5 ine başka doktora aldım o zaman netleşirse söylerim sana inşallah 🌸☺️
Ftmsntrk Ozgecan_caka21  bana da bakar mısınız 🥰
Ozgecan_caka21 aslansmommmm erkektir cnm muhtemelen doktor tahminde aslansmommmm erkeğe benziyor doktor tahminde bulundumj peki
aslansmommmm Ozgecan_caka21 henuz bisey demedi partinyapcaz dedim ona 16 da knusalm net birsekilde dedi 😇
Momasil_42 aslansmommmm sizin ki net erkeğe benziyor gibi geldi çok anlamıyorum ama sanki çıkıntı bar gibi inşallah gönlüzce sağlıklı bir şekilde doğar 🥰😍
aslansmommmm Momasil_42 insallah iki kzm var rabbim nasip ederse cok isterm birde oglumuz olsun tesekkur ederm yorumunuz icin 🥰🥰
Yenianneforum Hafta gittim kız dedi sonra 13. Hafta gittim unuttu galiba dediğim gibi erkek dedi ikili temiz çıktı şükürler olsun sonra dedim doktor hanım kız demiştiniz emin değilim deyince başka doktora gittim oda erkek dedi 17. Hafta gittim sırtı dönük kalkarsa bakacağım kesin erkek dedi ama insna emin olamıyor 22. Hafta detaylı ultrason var başka bi doktora oda 3.200 fiyat verdi çok geldi oda görür cinsiyeti yarım saat süren uzun önemli bir filmmiş bakalım
Momasil_42 Yenianneforum aslında benim ki emin olamadı benim detaylı bayrama yakın maalesef o kadar bekleyemem muhtemelen ,martın 5 ine başka doktora aldım bakalım hayırlısı olsun 🥲🌸
Ftmsntrk 2prensesannesiiii yaa ne güzel aynıyız bizimde ikinci kız kız geliyor sağlıklı şekilde alalım kucağımıza inşallah 😊
Kahvelim_ 2prensesannesiiii kaçıncı haftada kesinleşti peki benim de bi kızım var ikinciye kız tahminin de bulundu dpktor
Momasil_42 2prensesannesiiii ayyy hadi hayırlısı olsun bakalım , darısı başıma 🥰😘😘 rabbim kolaylıkla doğumunu da nasip etsin 🌸😍
Dml991 Hasretsglm bana da 12+4erkrk dedi ama sankş çıkıntı var bende gördüm var mı size erkek dediği usg görüntüsü