Kızlar dün 12 hafta 5 günlükken ikili tarama testi sonucumu almaya gittim haliyle doktorda cinsiyetle ilgili tahminde bulunmasını istedik . İkili taramam şükür düşük riskli çıktı , cinsiyete gelince sedyeyle uzandım doktor yaklaşık 1 dk baktı karnıma , geçen hafta da tahmin istedik bebek poposunu döndü ve asla göstermedi. Bu hafta işte baktı baya sonra eşim ile göz göze geldik eşim belki bişeyler görmüştür diye noldu dedim eşim sanki minik bir çıkıntı gördüm dedi doktor evet bende gördüm sanki dedi eşimden sonra erkek olabilir dedi sonra ama çok küçük klitorise de olablir sanki dedi , ama ben asistanıma erkek diye yazdırcam tahmini dedi , iğrenç bi bacak arası fotoğrafı verdi hiç bişey anlaşılmıyor . Eğer çok merak ediyorsanız haftaya da gelin bakalım dedi özele gidiyorum ve 10 günü geçince kontrol muayenesi olmuyor ücret ödüyorsunuz . Bana pek bişeyden anlamıyor gibi geldi bende martın başına farklı bi kadın doktora randevu buldum . Erkek gibi diyip hiç kıza dönen oldu mu bide atacağım fotoğrafı anlayan olursa yorum yapar mı Allah aşkına . Tabi önceliğimiz sağlıklı ahlaklı bebekler ama kalbim hep kız hissediyordu biraz içim burulmadı desem yalan olur şimdiden teşekkürler 🌸🌸🌸