_asli1123 YesimAykut evet canım kullanıyordum fakat olmadım regl oldum arttı kanama 2 aşılamam benim de 14. Gün bugün bugün yarın test yapacaktım ama regl oldum olmayacağını hissetmiştim yine zaten
Yarennasal oznur2410 hayırlı olsun bende aşılama yaptırdım 1 hafta oldu belirtiniz nelerdi ? İnsallah benimde güzel sonuclarınız ilk denemeniz mi aşılamada
oznur2410 Muhammedarasannesi bence bekleyin biraz erken yapmışsınız ben 14. Günden önce test yapmadım moralim bozulmasın diye net göreyim istedim
Aysemnur YesimAykut merhaba canım malesef ben negatif haberi aldım ama olumlu olan tek şey kist yapmamış ve bugün 2.aşılama için tekrar tedaviye başladım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah ❤🤗🐣
oznur2410 Umudunuzu kaybetmeyin bende umutsuzdum yine olmadı derken tutmuş ❤️🥹 bu ay benim 2 yumurtam gelişti önce klomen sonra gonalf iğne ile devam ettik solda 22 mm sağda 18 mm yumurtam vardı
Eda043 Muhammedarasannesi bugün 14. Günüm bilmiyorum test de yapmadım kan da vermedim açıkçası üzerine de düşmüyorum yarın da uygulamaya göre tahmini regl günüm pcostan dolayı düzensiz olduğu için tam gününü bilemiyorum cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum kuzum