Beyzasimsek_08 YesimAykut benim aşılamam bugün oldu. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmamı ağrı kesici dahil istemedi. Fitil falan da vermedi. Kan sulandırıcı kullanıyordum 3 gün daha ona devam edeceğim sadece sizin kaç gün oldu 🌸
YesimAykut Beyzasimsek_08 hayırlı olsun canım, benim cuma günü oldu, progestan fitil ve coraspin ve folic 1 kullanıyorum, inşallah pozitif olur😌😌
Beyzasimsek_08 YesimAykut teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun. Umarım 2 hafta sonra burda hepimiz gebelik haberlerini veririz. 🌸
Beyzasimsek_08 YesimAykut Canım benim şuan aşılamadan sonra yaklaşık 6 saat geçti şiddetli kasık ağrısı var. Sende de oluyor mu ?
YesimAykut Beyzasimsek_08 evet oluyor ilk 2 gün ve şimdi de oluyor benim cuma oldu aşılamam 6.gün ama dünden beri var ve aşırı koku hassasiyeti 😌
Beyzasimsek_08 YesimAykut Dün gece biran ağrıdan duramadım ama şuan daha iyiyim. Senin tutunmaya başlamıştır belki ondandır koku hassasiyeti 😍
YesimAykut oznur2410 Nurem20 Gamzeee00 Aysemnur Melike2535 Sumeyye_80_bayram Muhammedarasannesi _asli1123 Eda043 Goncatosko Beyzasimsek_08 Kızlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz testler nasıl🙂 benim silik pozitifi gördüm ❤️❤️
oznur2410 YesimAykut bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum daha hiç test yapmadım inşallah bende pozitifi görürüm ❤️🥹👼🏻
Beyzasimsek_08 YesimAykut Bebişim benim bugün 5 gün oldu. Bu sabah mide bulantısı bide hafif bir baş ağrısı oldu. Kasık ağrılarım hafifledi ama hala devam ediyor. Test yapmadım daha şu an doğru sonucu alamam iğne etkisiyle diye
_asli1123 YesimAykut çok şükür canım ben test yapmadım regl oldum galiba kahverengi peçeteye gelmeye başladı hayırlısı yine olmadı
YesimAykut oznur2410 inşalah❤️🙏 ben de yapacağım atarım buraya testimi zaten hep silik çıkıyor bu günlerde bu sabah da silik çıktı ilk 5 dk da erken gebelik testi yaptım freely marka, hayırlısı ❤️
Yarennasal YesimAykut yarın aşılama yapalı bir hafta olacak acaba test yapsam mı çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş mi diye ?
YesimAykut Yarennasal çıkmıyor canım silik çıkıyor sonra negatif oluyor sen bilirsin ama🙂 inşallah günler çabuk geçer