AE42 Aysnrplt Benim kızen duyaaz bi karbonat atıp içiyordu çok iyi geldiğini söylemişti sende de olunca iç dersi ama şükür benim olmadı, miktarını hatırlamıyorum tatlım internetten araştır yine de sen :)
FMelike Ben de 19 haftalık hamileyim mide yanmam yok ama 5 gündür devamlı mide ağrısı var ve geçmiyor yemeklerden sonra ağrı artıyor azalarak devam ediyor sizce buda normal mi yoksa bi doktor a gitmem gerekir mi?
Kubracls Aysnrplt bende senin gibiyim canım 33 haftalığım gerçi ben ama sadece sütle bulabiliyorum çözümünü ılıtıp az birşey bal atıyorum anında kesiliyor ilaç taraftarı değilim deneyebilirsin ☺️
Kubracls Aysnrplt valla 6 ydı eşimi geçirdim mide yanmasından uyuyamadım sütümü içerken yazıyorum ne zaman yanda içiyorum valla çok rahatsız edici çünkü
Aysnrplt Kubracls Ben de normalde uyurum bu saatlerde eşimi gönderdim uyutmadı bu yanma kalkıp hazırlayayım bende 😊
Ustoz Aysnrplt aynı dertten 9 ay boyunca neler çekim sakız leblebi salatalık hiçbişey kar etmiyor doktorum gaviscon mide şurubu yazdı bana bir kaşık içiyorum dünya varmış diyorum bence doktorunuza yazdırın
Aysnrplt Ustoz Daha çok yeni ilaca başlamak da istemedim sabahları oluyor şimdilik bi kaç saat sürüyor. Dayanılmaz hale gelirse mecbur kullanıcam artık. Mide bulanması mı kötü yanması mı karar veremiyorum 🙄
Aysnrplt Sevdaninmucizesi Onu bebek için de öneriyorlar gün içinde yanma olursa tüketirim canım teşekkürler ☺️