MelteM2cck aysah1525 ilk aylarda ayda 2 kilo alarak gittim. 6 aydan sonra 2.5 -3 kilo aldım ayda. Aşırı su içiyorum kilomun sebeplerinden biri o
aysah1525 MelteM2cck Ben de 80- 82 arası gidip gelirken hamile kaldım da şimdi 22. Haftadayım sonumu çok merak ediyorum 🤦🏻♀️😂
Selenkaa Yaaaa ben 5 ay içinde 10 kilo aldım kızlar ne olacak benim bu halim yemeden duramıyorum kalan kısımda daha ne kadar alırım bu gidişle var mı düşünceniz 20 haftalığım şuan 😂
Dusgezgincisi Rabia6606 ben 84 ile başladım şuan 76 kiloyum 32. Haftadayız çok zor geçiyor benimki zaten ilk üç ay gebelik hastalığından hastanede yattım şimdide ne iştah var ne bişe bu yüzden bebeğim de kilosuna göre zayıf 🥲
Dilaraaltnk Rabia6606 43 kg ile başladım şuanda 40+4 düm 63 kg zaten kilo almak istiyodum sadece göbegim var doğumdan sonra düzleşir oda vermem umarımmm 😅😅
sryy Rabia6606 26+1 iz 10 kilo alarak selamlıyorum bende kilolu bir anneyim almasam daha iyiydi zaten yeterimce vardı kilolarım😅 ama tabi sigara bıraktım yoksunluk yasadım yedim yedim. Boşver bebegin gelişimi iyiyse alamadıgın kiloları dert etme aksine mutlu ol🥰
Tugceesnrl Rabia6606 doktorum kesin bişey demedi ama ihtimal dahilinde sezeryan dedi bakalım hayırlısı