AnnesininBaliii07 boraninannesi_ gebeligimi öğrendiğimde bebek 6 haftalikti bende 70 kiloydum zaten vermeye çalışıyordum sonra hirslandim yürüyüşler 63 e kadar düştüm 20. Haftaya kadar kilo verebildim sonra almaya başladım 66 oldum. Bundan sonra çok almam umarim
Kubranne-9 İlk hamileliğim. 49 kilo ile hamile kaldım. 27. haftadayım ve 61 kilo olmuşum. Çok galiba ama benim metabolizmam hızlı hemen gider diye düşünüyorum.
ZelihaTkcnn Rabia6606 50 kilo ile hamile kaldım 30.5 haftaligiz en son diğer ay tartıya çıktım 60 kiloydum doktor normal dedi hatta yine alabilirsin sorun yaratmaz dedi bu ay tartilmadim hala doktora gittiğim zamanlar genelde ogreniyorum 😁
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 normalde cabalasan o 59u bile zor görürdün ama dimi 😂😂 şimdi nasil kolay gitti 3 kilo
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ kız ilk aylarda mecbur kusma olduğu için verdim 🤭 ayyy kız bu kiloları ne kadar da özlemişim 🤣🤣
Dalenkamader Hamisanne73 hep az alanlar yazmış diye düşünürken karşıma çıkan o güzel insan 😄 Bende 28 im 64 ile kaldım şuan 75-6 değişiyor 1.70 boyum aslında benim vücudum orantılı kilo aldığı için belli olmuyor karnım da top gibi ama tartı beni çok kızdırıyor 😅
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 bende o kilolari cok ozledim en son bekarken görmuştum darisi bana 😂😂 bu sefer dogumdan sonra sıkı bi diyet sart oldu 😂
Naciyemutlu Rabia6606 22 haftalık 75.0 hamile kaldım 76.4 şuan güncel kilom 💙 bu hafta acıktırmaya başladı özellikle geceleri uykudan uyanıyorum salatalık yiyorum süt içiyorum öyle bastırıyo..kendi kilosu da iyi maşallah
ikiminikannesi_ Rabia6606 7.haftamda seker yükseldi belki gebelik sekeri var dendi insulin verildi ama diyette yapıyorum kilo almak yerine veriyorum 17. Haftadayiz başlangıç kilom 59 şuan 55 im hunharca yemeyi çok isterdim takmadım kiloyu şimdi her an stres