00pamuk00 Ohoooo neler yapmıyoruz ki annem , ablam ve ben kazaklar yelekler battaniyeler oyuncaklar hepsinden örüyoruz satıyoruz da çok şükür. Son zamanlarımda benim mide bulantım çok fazlaydi o yüzden biraz ara verdim su an toparlanmaya çalışıyorum henüz 😊
Hellobabymp Haticeburak06 Battaniye ördüm , kokulu mum yapıyorum, organizer çanta dikiyorum, resim çiziyorum makrome yapıyorum. Böyle hobilerim var 😄
Alizeyasemin Haticeburak06 Kpss ortaöğretim sınavına çalışıyorum ev işi yürüyüş yemek yap derken zaman geçiyor
Mutlumomm Ya bende yelek ördüm bebeğime 2 tane o da kız hissediyorum diye pembe örmüştüm erkek olacak 🤭🤭😂
Seymaalp Ben tek is yapamam sıkılırım hep o yuzden suan mevcutta kendime hırka, bebise hırka, amigurumi oyuncak yapıyorum birinden sıkılınca digerini alıyorum elime 😀 bu pufy battaniyelerden de istiyorum insallah ama bi elimdekiler bitsin😀😀
MadameNoire Haticeburak06 vallah yemek temizlik ve aşırı yorgunluk hissiyle uyumak dışında bi halt yapamıyorum 🤣🤣 bol bol dinleniyorum bebis doğunca dinlenemiicem çünkü bugünlerin tadını çıkarıyorum 🥰 ellerine sağlık 😇
Kubra-00 Ben hamileyken ev işlerinden dinlenmeye vaktim olmuyordu.. ne güzel hayatlar var.. şöyle birşey yapacak vaktim olmadı. Şimdi doğdu artık yemek yemeğe bile vaktim bazen olmuyor😒
Merve-betul Kubra-00 planlı programlı ilerleryince oluyo iki çocuğum var ve bı tane yeni lif bitirdim😄
Fatma_ecem4 Haticeburak06 foto nasıl yüklüyoruz buraya bende kuran okuyorum kitap okuyorum düşük riskim var doktor sadece tuvalete kalk dedi etamin işliyorum foto yükleyemedim havlumu gosterecektim size 😍😍❤️
ayanarta1 Haticeburak06 kitap okuyorum örgü örüyorm.8 yaşında oğlumun ödevleri şikayetleri bitmiyor zaten hiç😂😂 her gün okulda neler. olmuş akşama kadar onu dinliyorum