ArasCagla Ben punch yastik ve punch yaptim duvara asmalik 12 tane hayvanli ve isimli led tabela yaptim rgb li :)
Ea_aylms6 Haticeburak06 bende battaniye yaptım biraz erken oldu 11+6’yız. Ama evde canım sıkılıyor diye ördüm😂 zaten cinsiyet belli olsa da bu renk yapcaktım
Ebrarabla_06 Haticeburak06 iğne oyası kendi evim kayın pederimin evi derken bebek bakmak hamile kalmak 🤭 en büyük aktivite zaten bitmiyor ki 🤭
Ea_aylms6 Zeytop eğitim 1 ay mı sürüyor kaç haftalıkken gittiniz ben yarın 12. Haftama gireceğim ilerleyen zamanlarda mı gitmek daha doğru olur?
Zeytop Ea_aylms6 ay olarak değilde farklı tarihlerde hem size hem kendilerine uyacak şekilde tarih vererek 4 ders veriyorlar . ilk ders için tarih verirler gittiğinizde büyük ihtimalle
Zeytop Ea_aylms6 önce sözel eğitim olduğu için haftanın önemi yok bence ama egzersizler için ilerleyen haftalara derslere yazilirsiniz.
ZeyHus33 Haticeburak06 valla aktividete olarak hicbisi yapamiyorm açıkçası sabah kalk kahvaltı yaptır 2 tane çocuk var Küçükler markete git gel yemek yap evi temzle vs bundan kendime bişey bulamiyorm avikcasi akşamda kendimi yatağa bir atiyorum 🤣