1prensesannesi__ Tgbc 14+4 haftalgiz 11 agustos gorunuyor gonlum 8 agustostan yana kendi dogumgunum cunku 😂 bulantilarim azaldı zaten gobekliydim daha cok gobeklendim 😂 arada agrilarim halsizligim olsa da zamanla daha iyi oluyorum agirlasmaktan haric
Busranurkura 1prensesannesi__ doğumumuz aynı gün görünüyor benim de doğum günüm 7 Ağustos inşallah isteğe bağlı yaparlar ikimize de 😀❤️
111anonim111 1prensesannesi__ bizimkininde tahmini doğum tarihi 10-11 Ağustos benimde doğum günüm 11 Ağustos😄 hayırla gelsin inşallah bebişler dörtlü tarama yaptıracak mısınız☺️
1prensesannesi__ Cansel44 yaa haftamizda aynidir o zaman ne guzel kizim 39+4 de dogdu simdi erkek bebege hamileyim 39+4 dogumgunume denk geliyo ama erkekler gec dogar diyolar insAllah cok geciktirmez 😃
Cansel44 1prensesannesi__ inşallah sağ saglım kucağına alırsın ben daha cinsiyet ogrenmedım haftaya ogrenıcem bakalım bizi ne beklıyo 🤭😁
1prensesannesi__ Cansel44 ayy ne güzel bende yeni ogrendim aslinda 16 hafta olmadi diye doktor kesinlik vermedi ama erkek dedi degismez diye umuyorum 3 hafta sonra tekrar kontrolum var 17 haftalik oluyoruz kesin bisey söyler muhakkak 😄
Hulo2105 Tgbc ah neler yedim canım en son doktora söyledim ilaç verdi o iyi geldi. Onu da sürekli içmiyorum ilaca da bağlı kalmak istemiyorum🥲
Nurglsari littlechick benimde 27-28 ağustos aynı olucak , sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizii
Elfsnk Tgbc ağustosun ilk haftası gibi görünüyor dedi doktor 2 iç kızım ağustos 25 doğumlu o güne kadar beklemez ama umut var içimde 😂
1prensesannesi__ Busranurkura benim normal asko ama olurda sezaryene donerse isterim ama özel bazen yapiyo 😂 insAllah senin olur
Hilalalaa Bende 12+3 bebeğimizin cinsiyetini 3 gün önce öğrendik erkek🙈 zaman geçmiyor gerçekten daha çok var sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişi🥰 ikili test yaptıranlar var mı biz yaptırdık
2_erkek_annesi Hilalalaa bende 2 gün oluyor ikili test yaptırdım göstermedi cinsiyeti 2 oğlumda 12.haftada göstermişti buna 13+3 ken gittim cinsiyet öğrenemedim artık 15 gün sonra öğrenirim inşallah☺️