2prensesannesiiii Arya2020 kısmetse cuma belli olacak 🥰 hissediyorum net 15 16 hafta arası hissetmeye başladım ben 16 haftamdayım🥰
zeyasya Arya2020 bebekte kist ilk defa duyuyorum Allah büyük sıkmayın canınızı herşey güzel olur inşallah 💐
2prensesannesiiii Arya2020 hahahahha😂😂😂 galiba ben yemek yapıyordum kendileri göbek deliğimin orda oynuyordu fıldır fıldır😂😂 gecede kızım bi yandan uyumadı karnımda ki bi yandan uyumadı allahım keçilerime mukayyet ol dedim🥰😂
Arya2020 5806EKIM ya o kadar çabuk geçiyor ki zaman ama o haftalar sadece mide bulantılarım geliyor aklıma sİzde de var mı 🤢
5806EKIM Arya2020 mide bulantım 2 hafta oldu ama aşırı derecede bel ağrım oldu sonra bacağıma indi ağrı, üstüne basar basmaz ağrı kitleniyor resmen, ayağımın altına kuyruk yağı sürüyoruz o biraz iyi geldi şükür
Arya2020 2prensesannesiiii bide bunun doğduktan sonrası var orayı düşününce kendimi hiç hazır hissetmiyorum tek ümidim kızım babasına daha düşkün beni çok kıskanmaz üstüme gelmez diye düşünüyorum 🫠
2prensesannesiiii Arya2020 benim kızda babaya düşkün ben sadece ineğiyim küçük hanımın🥲🥺😂 ay bırakma konusu geliyor bana daha çok yapışıyor diş çıkarmış bide bugün gördük ısırıyor meme ucumu canımı çıkardı bugün valla napacam şaştım 🥺😵💫😵💫😵💫🤦🏻♀️
Arya2020 zeyasya içimiz rahat şükür doktor olumlu konuştu ama her ihtimale karşı yapalım dedi beyinde normalmiş ama bizimki ensede doktorlarda şaşırdı
Arya2020 5806EKIM Rahim büyüdüğü içim sinire baskı yapıyormuş benimde bel değilde altındaki kalçadaki kemik felaketti yatakta dönemiyordum Bile bugün biraz iyi
Arya2020 2prensesannesiiii ay çok küçük ama bırakmak için ya sizin için zor olabilir bide hiç mama ek takviye almadıysa daha zor oluyor yoksa biberonla falan unutuyorlar da bizim kız hiç birini ağzına sürmemişti sen doktor bıraktır diyene kadar yavaştan tiksindirmeye çalış
busaslan Arya2020 bizde 14 haftalık olucaz yarın cuma günü kontrolüm var o zaman belki cinsiyet belli olur diye bekliyorum 🫶🏻