Anneyim5818 Melekabdullah nasl bakılıyor acı veriyor mu? Serklaj nasl yapılıyor uyusturularak filan mi? Benim 3. Gebeligim bu. Diger2 gebeligimde hic bakilmadi boyle biseye
Melekabdullah Anneyim5818 benimde 3.digerleinde boyle bsiyim olmamsiti serklaj zor bsiy degil benm 20dk surdu 3 4 saat sonra taburcu oldum 20.haftamda oldum suan 28.haftadayim cogunluk yatiyorum tamamen uyutularak oldum benim detaylida rahim agzi kisaligini goremyince doktrorum bakti 15mm dusmus hinilesme var dedi yapmzsak 24 26haftalrda dogum yaparsin dedi benimkiler ikiz biri dikislerde duruyor
Anneyim5818 Melekabdullah he anladim o zaman detaylida gorulurse kisalik olmadigi o yuzden demek ki benim digerlerinde bi daha alttan muayene etmediler belki de
Melekabdullah Anneyim5818 olabilr detaylida hep bakiliyor zaten nirmaldede kendi doktorunuzda bakiyor
Kardelen12 GizemCann yeni gördüm mesajını belediyeden başvuru yapıyorsunuz kartı belirli noktalardan alıyorsunuz evet kartla o fiyata gelmişti
Bakya- GizemCann canım ben geçtiğimiz ağustos ayında gitmiştim 1800₺ idi şimdiki fiyattan haberim yok
Arsinli Busymt kurtköy emsey oya gökçer sadece cumartesi günleri var randevu ayarlamak için erkenden aramanız lazım. İlgi alakası yaklaşımı sohbeti ihtisası çok memnun kaldık şeker gibiydi gebe takibi yapıyor olsa direkt ona giderdim herkesede tavsiye ederim sizi cok rahatlatıyor en önemliside bu ve iletişimi zaten.
Bakya- mervenur242 ben çok memnun kaldım detaylı inceledi hatta sol akciğerde bir şey gördüğünü emin olmak için Zeynep kamil hastanesine gelebilirsen orada tekrar kontrol edeyim dedi ve sağolsun doğuma kadar aralıklarla kontrol etti doğumdan sonra dahi bebek nasıl diye sordu ilgili bir doktor tavsiye ederim