Busymt Merhaba. İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason için nereye gittiniz? Önerebileceğiniz hastane veya doktor var mı?
Melekabdullah Busymt umraniye devlette yaptrdim cok para vermeye gerek yok perinatoloji bolumunde once kadindogumdan randevu aliyorsunuz o size kayit aciyor sonra mhrs uzerinden randevu olusturabiliyorsunuz ben memnun kaldim
Kardelen12 Busymt en ucuz pendik tıp merkeziydi 780 tl baktırmıştım bir kaç ay önce pendik kart çıkarttırıp indirimli oluyor bi oraya dorun isterseniz doktorda iyi ilgiydi
minee91 Busymt Çamlıca görüntüleme merkezi , fiyatı çok uygun ben memnun kaldım gayet güzel bakıyor doktor. 3 ay önce 900 tl ye yaptırmıştım.
Aslitk34 Ben cadde de Zeki Şahinoğlu’na gittim doktorum yönlendirmişti. Ücreti 3400 dü nakit. Hala aynıdır diye düşünüyorum. Gayet işinin ehli biri gibi geldi bana çok seri herşeye baktı. Bebeğim de haraketliydi sağolsun. Arkadaşlarımdan da gidenler olmuştu.
Asd123asd Melekabdullah merhaba bende detaylı ultrason çektirmek için bekliyorum fakat MHRS de hep riskli gebelere bakılmaktadır detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor. Siz nasıl randevu bulabildiniz ?
Mommelike Melekabdullah yaaa yarın bende gidicem Zeynep kamile mi gittiniz yüzünü dönmezse uğramıyorlar diyolarda öylemi sizce
DILEKGRL Bağdat caddesinde perinatolog zeki şahinoğlu var. 2 gün önce detaylı ultrason için gittim. İkili tarama testinide kendisinde yaptırmıştım. Ben çok memnun kaldım. Güleryüzlü, ilgili ve siz sormadan her şey hakkında detaylı bir şekilde bilgi veriyor.
Melekabdullah Asd123asd ben kadin dogumdan randevu aldim once ona gittim dedim riskli gebeyim neyin var vs diye sordu dedim ikizlere hamileyim doktorum detayli istedi oda tamm dedi direk kayit acti ikiz gebelikler riskli grubuna giriyor ama yine kadin digumdan randevu alip doktorum istedi diyebilrsinzi
GizemCann Kardelen12 Pendik kart dediğiniz nasıl çıkarttırılıyor ki o kart sayesinde mi 780 TL ye yaptırdınız ?
Melekabdullah Mommelike bende umraniye devlette yaptrdim memnun kaldim rahim agzi kisaligimi olcemedi erkekti alttan bakmak istemedi sanirim iki hafta sonra gel bidaha bakalim dedi iki gun sonra kendi doktorum vardi ona soyeldim bakti acil serklaj oldum rahim agzi kisalmis sonra tekrar gittim bakti hersy iyi dedi sonra gel iki hafta sonra baklim dedim kendi doktorum yetrli dedigi icin biraktim kayit actiktan sonra devamli cagriyolar sanirim yani iyki okadr para vermemisim dedim ama renkli degil
Melekabdullah Mommelike bebekmi yuzunu donmezse yoo benimkiler ikiz sirtlari donuktu kalplerine bakamadi tekrar cagirdi oyle yuzunu donmezse gibi bir durum olmadi
Anneyim5818 Melekabdullah rahim agzi kisaligina bakilmasi sadece normal dogum icin mi gecerli. Sezeryan olacak kisilere de bakiliyor mu bu
Melekabdullah Anneyim5818 hayir sezeryanda olsan rahim agzi kisalogi erken dogumu engellemek icin ben serklaj olmasyidim suana kadr 10 kere dogurur dum ayrica sezryan olucam
-merve13 Busymt üsküdar hospital türk hastanesinde yaptırmıştım en uygun orasıydı gayet ilgili bir doktordu dosya şeklinde renkli görüntü ve rapor veriyor ayrıca flashbellek götürürseniz tüm görüntüleri yüklüyorlar ona
Susamtohumu2 Busymt geçen hafta gittim Maltepe delta hospital Dr. Hakan Gürbüz ben çok memnun kaldım kendisinden
Kardelen12 GizemCann yeni gördüm mesajını belediyeden başvuru yapıyorsunuz kartı belirli noktalardan alıyorsunuz evet kartla o fiyata gelmişti
Anneyim5818 Melekabdullah nasl bakılıyor acı veriyor mu? Serklaj nasl yapılıyor uyusturularak filan mi? Benim 3. Gebeligim bu. Diger2 gebeligimde hic bakilmadi boyle biseye