zehraaslan Kahvelim_ çok geç kalmamış mı ya tahmin için ben 14. Haftada öğrenmiştim bence kalbinizden geçendir anneler her zaman hisseder
Ebrarbusramelekler Arya2020 ilk daha duydum banada bugün bir akrabam kalçanın büyümüş kesin kızın olucak dedi😃
Kahvelim_ zehraaslan bi tahmin istersen kız derim dedi ama kesinleştirmedi kızdır zaten erkek olsaydı direk ben buradayım derdi erkek anneleri 13-14 kesin erkek olduğunu söylüyorlar kızlar da zor oluyor sanki nasip olmayınca olmuyor ne diyim 🌝
lidyamom @Didi10 zehraaslan 14. Haftadayım doktor bebek göstermiyor dedi öğrenemedim sizin tahmininiz var mı ? Az öncede yazdım ama görmediniz (:
zehraaslan Kahvelim_ alakası yok erkek bebeğe hamileyim çıkıntı falan olmuyor sadece pozisyona göre değerlendirme yapıyorlar 🤷🏻♀️
Kadersaahin zehraaslan bende erkek bebeğe hamileyim baya çıkıntı var ben kendim görüp erkek dedim ultrasonda doktor güldü kağıda yazdı erkek çıktı
zehraaslan lidyamom kıza benzettim kafa yapısını detaylı için doğum tarihiniz ve son adet tarihiniz ile bakabiliriz
Bebek011 Kızlar bnde foto aticam ama nasıl atılıyor blmiyorum yardimci olurmusnz Bnde 19 haftaligim ama kendini göstermiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Necla01 Ben erkeğe benzettim, o kadar çok video izledim ki cinsiyet ile ilgili erkeğe benziyor diyorum gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla o olur inşallah