Arya2020 Kahvelim_ göğsümün ucu çok karardı ve çok çıktı galiba ondan anlıyorlar direkt erkek mi dedi
Maviii_98 https://mutluresim.com/images/2024/02/14/znib3z.jpg. Merhaba ultrason görüntüsünde bebeğin pozisyonunu anlayamadım anlayan yardımcı olabilecek var mı acaba? 🥰😍
Kahvelim_ zehraaslan inşallah inşallah amin amin yanılmıştır doktorum inşallsh bacak arası fotosu atsam ablar mısın
zehraaslan Kahvelim_ ultrasonda net erkek ya da kız olduğu belli değil kemik yapısına göre tahmin yapıyor çoğu doktor ama iri kız bebeklerde de kemik yapısı iri olduğu için yanılma payı mutlaka oluyor 🤷🏻♀️
Arya2020 Kahvelim_ benzetti mi direkt söyledi mi ben kızımla çok zıt bi hamilelik yaşıyorum benzetince çok değişen oluyor
Kahvelim_ Arya2020 kız bebek kız gibi dedi çok dua ettim ya bikızım var bide oğlum olsun diye nasip işte olmayınca olmuyor
Kahvelim_ zehraaslan öyle mi dersin yani erkek bebekte çıkıntı oluyor felan dediler bacak arası dolu dolu oluyor dediler de
zehraaslan Kahvelim_ alakası yok erkek bebeğe hamileyim çıkıntı falan olmuyor sadece pozisyona göre değerlendirme yapıyorlar 🤷🏻♀️