Elfnrclk Rmz21 benim ikinci gebeliğim ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olacak ama Aytekin hanım sezeryan sonrası vajinal doğum yaptırıyormuş bn ücret farkı olduğu için istemedim
Melek1818 Sevginur61 tuzla belediyesi veriyor Pendik kartta varmış oda geçiyor tuzla kart gibi oda pendikten çıkıyormuş gogula bakın ordanda basvuruluyor
Ebruucar Sevginur61 hayır ben internetten başvurup en yakın spor kompleksinden almıştım. Sizde pendik belediye programını indirin ordan başvuru yapılıyodu yanılmıyosam. Yada googledan bakın. Herhangi bi şart aranmıyor pendikli olman dışında.
Sevginur61 Ebruucar ay çok teşekkür ederim böyle bi uygulamayı hiç bilmiyordum. Kart kaç güne geldi size ? Başvurdum şimdi😇
Ebruucar Sevginur61 bir gün sonra aldım ben kavakpınardan ama eve gelicekse bilmiyorum kaçgüne gelir. Eğer spor kompleksinden alıcaksan bir iki güne alırsın uzun sürmüyor ☺️
Sevginur61 Ebruucar adres istemedi buradaki tesislerden alabilirsiniz diye mesaj geldi en yakın tesisten alacağım sanırım😇
Ciwan-76 Elfnrclk merhaba bu Aytekin Hanım’ın soyadı nedir acaba? Yabancı uyruklu bir kadın doktor var sitede o mu acaba?