1931 9 haftalık hamileyim ilk haftalardan beri aşırı sivilce çıkmaya başladı yüzümde resmen yeni ergenliğe girmiş gibiyim hiç böyle sivilceleri çıkan oldu mu neler yaptınız nasıl geçti?
tgbmerve 1931 merhabalar evet bendede olmuştu ergen gibi sivilce , afedersininiz popo da bile çıktı ve iki üç hafta sürdü , hormon lar artıyor ondan kaynaklı , Dr lar asla sivilce ürünü onermiyor geçecek bekleyin
Tugcev 1931 bende öyleyim. Eskiden de sivilceli bir suratım vardı ama temizlik bakım derken suratım düzelmişti. Regl dönemlerinde normal regl sivilceleri çıkar geçerdi. Ama şu an durum cidden çok kötü hiç çıkmayan yerlerimde çıkmaya başladı ve cildim aşırı kuru. Şu an hiçbir şey kullanmadan sabırla geçmesini bekliyorum 🤦
Emruha26 Benimde ilk haftalar öyleydi sırt göğüs yayılmıştı resmen doktor hiçbişey önermedi geçicek dedi hormonlardan dedi şuan 25 haftalık hamileyim sırt ve göğüsdekiler gitti yüzümde tek tük oluyo arada normal oda
Seysey61 Bende yaşadım omuzlarıma kadar dağıldı hatta. Yapacak bir şey yok ama dokunmayın mümkün oldukça
Merve95281 Bende de ilk haftalarda sivilce cikti ama suan 31. Haftadayim cildim bebek gibi. 👌🏻 Ustelik sadece temizleyici kullaniyorum. Saclarimda hic olmadigi kadar gür Hayatımın glow up dönemi resmen 😂 keske hep boyle olsa
1931 Merve95281 benimde saçlarımın dökülmesi kesildi doğuma kadar iyice gürleşir umarım 😃 gerçi doğumdan sonra çok dökülüyormuş duyduğuma göre
KbK 1931 bnm yüzümde çıkıyor o da bi anda iki üç tane çıkıyor onlar geçiyor tekrar çıkıyor hiç çıkmayan yerlerde çıkıyor bide ben cildiye doktoruna gittim de la roche posay ürünlerini kullandığımı söyledim o da kullan dedi sivilcelerin üstüne madecasol sür dedi sadece o ilaç hamileler için sakıncalı değil demişti ben hamilelikten ötürü sadece dove sabunla yıkıyorum üstüne de gül suyu sıkıyorum ama sivilceler geçmiyor doktorun dediği krem bnde sivilce yaptı o yüzden sürmüyorum onu
rabisskocc 1931 ben🤭😂 hatta kız bebek annenin güzelliğini alır o yüzden sivilcelenirsin dediler 6 aya kadar böyleydi Şuan yüzüm normal eskisinden daha güzel oldu 😂
1931 KbK demek ki ne kadar bakım yaparsak yapalım geçmeyecek hamilelik sivilceleri kendiliğinden geçmesini bekliycez