Bb95 36+3 bir iki gündür hurmaya başladım bugün biraz arttırdım karnımda zaten sertlik oluyordu ama kasılmalarım arttı taş gibi oldu gün boyu hurmayı attırmam ile bağlantılı olabilir mi kasılma oldukça nefesim kesiliyor yarın randevum var
RM0 Bb95 bende 34 e giricm iki gündür bende yedim karnım çok sert oluyor ve sancı giriyor arada bi kasıklarıma yarın randevum var doktoruma sorucam
Merve_anne42 Bb95 ben 24 haftalık hamileyim canım istediği için en baştan beri yedim hiçte bilmiyorum doğumu kolaylaştırdiğini artık yememem mi gerekiyor erken mi çok seviyorum ama hurmayı
biranne__ Bb95 Bunu araştırmıştım alakasız bişi olduğu kanısına varmıştım günde bir tane yada iki tanesi gebelik başlarında zararsızmış kızlar rahat olun o konuda
Mervesrsy RM0 aynı durumdayım ben de dün muayenem vardı artık hurma yemeye başlayabilirsin dedi dün 3 tane yedim ve sancılarım başladı bununla mı alakalı anlamadım ama erkenden başlatır mı bilemedim o yüzden haftaya 37 haftalıkkrn başlayacağım
RM0 Mervesrsy ebeyle görüştüm ben 36 dan sonra her gün yenebilir 1-3-5 -7 olarak yeniyor ben buna inanıyorum her yediğimde de rabbim kolay doğum nasip et diyorum acve ve sukkari olanı öneriyorlar yediğim zaman ağrım oluyor ben 36 da başlycm 34 üm şuan ebe de öyle söyledi tabi ki en iyi bilgi doktorunuz da sizde sorun ama ben inanarak yapılan şeyin faydasını görüyorum dua felan da ederek yiyorum
Bb95 Merve_anne42 ben son haftalarda açılmayı kolaylaştırdığını duydum ama erken haftalarda nasıl olur bilemedim doktorunuza bi sorun isterseniz
Bb95 biranne__ kolaylaştırdığını biliyorum kaç tane yakınımdan şahit oldum ama ilk başlarıyla ilgili bilgim yok doğrudur
Julej Bb95 3.gebeligim en başından beri doktorum aynı ve ilk defa duydum hurmanın kolaylaştırdığını demişti günde iki üç tane ye demişti lifli olduğu için Allah’a şükür hiç birinde de bişi yaşamadım yani ☺️
Bb95 RM0 bende duydum kolaylaştırdığını kasılmalarım olunca emin olmak için post açtım bende inanarak yiyorum
Mervesrsy RM0 aynen ben de öyle yapıyorum zaten doktorum yiyebilirsin dedii önerdi aslında ama yine de sormak istedim ben de 37 de başlayacağım arkadaşım çok da erken başlama zamanında gelsin dedi bebiş dedi o hemen birkaç hareket yapınca doğumu başlatmıştı
Bb95 biranne__ hurmanın kolaylaştırdığını doktorlar bile söylüyor ama zorlaştırması vücutla alakalı bence hurmanın niye zararı olsun ki
biranne__ Bb95 zararlı demedimki sadece hurma yediği halde zorlaşan da varmış yani bence çokta alakası yok dedim sadece
Bb95 biranne__ herkesin doğumunu kolaylaştıracak diye birşey yok tabi çoğunluk kolaylaştırıyor diyor bakalım tecrübe edince anlarız 😊