Kadersaahin Merve_anne42 sabah kalk temizlik akşam yat temizlik 2 hafta çok kötüydüm hiç bir iş yapamadım evim çöplüğe döndü şimdi toparladım çok şükür evde olunca evin işi hiç bitmiyor nankör gerçekten o yüzden zaman nasıl geçiyor ben anlamıyorum
Merve_anne42 Kadersaahin ben her sabah rutin temizliğimi yapıyorum o yüzden biranda çok kirlenmiyor ev insan kendine rutin bir temizlik planı kurmalı bence öyle daha az yoruluyoruz çünkü
Merve_anne42 HilalveEfem neler düşünüyorsunuz mesela ben eltimin 2 ay önce dediği şeyi aklıma getirip dert sıkıntı yapıyorum 😄
HilalveEfem Merve_anne42 hem nasıl eltim görümcem kayınvalidem hepsi evlendigimiz zamandan bu zamana kadar 😄 çareyi en son filmlerde buldum zihin boşalıyor
HayaLim_Panbik Merve_anne42 bana ev zindqn cehennem hayati yasiyorum…esim kumar bagimlisi en son dun yine yuklu birc alip tum parayi kumarda birakdi…suan evde tek kurusumuz yok..stresin derdin üzüntünun babasini yasiyorum 😔😔😔
Merve_anne42 HayaLim_Panbik bu durumda olmanıza çok üzüldüm umarım bu kötü durumu en kısa zamanda atlatırsınız hamilesiniz de insan en çok ona üzülüyor çünkü mutlu edilmemiz gerekiyor ama hayat işte
HilalveEfem Merve_anne42 inşallah sağlıkla günlerinde gelirler maalesef mecburuz yol bulmaya herşey miniklerin iyilikleri için 😇
HilalveEfem Merve_anne42 10 sene oluyor bu Mayıs ta 8 yaşında bı oğlumuz var şimdi de minik prenses bekliyoruz 😍 ama elti görümce kayınvalide bir olunca bir ömür gibi geliyor bazen 😄
Merve_anne42 HilalveEfem oh oh maşallah Allah yuvanıza huzur bereket versin bebeğinizi de kucağınıza almayı nasip etsin bende 6 aylık evliyim 🤗
HilalveEfem Merve_anne42 amin inşallah sizdede Allah huzur bereket evlatlarinizla sağlık mutluluk versin 😇