dml33 BrcnBlgn valla bn o ultrasona yatinca sagir gibi oluyom nedendir anlaniorm doktorun soylediklerini bile hatirlamiorm resim demeyi unutuorm 😀😀
Melikebelo BrcnBlgn ins küçükken çok bişey söylemiyorlar zaten buyudukce ultrason la daha çok bakıyor biraz daha büyüsün daha çok ilgilenir
Pars Özel muayenehaneye gidiyorum hatırladığım 12. haftadan beri filan hep renkli.. hatta cd sinide veriyorlar. Bence makina ile alakalı olmalı..
balinannesi20 BrcnBlgn canım bizimki başlarda da renkliden baktı ama fotoğraf vermedi çünkü belirgin değildi detaylıya girdiğimden beri renkliden de bakıyor foto veriyor ☺️
Mimoza BrcnBlgn dr a ilet istersen isteğini renkli fotosunu istiyorum diye cihazı uyumlu olmayabilir belki bilemedim
Hilalatmaca Canım 11 haftalıktan beri hem siyah beyaz bakıyo doktorumuz hem renkli bende özele gidiyorum
LenaM 24fatma o farklı ama normalde bazı özellerde ultrason cihazının 4d özellikli olanları var biliyorsunuzdur mutlaka. Acıbademlerde var genelde biz mesela hem siyah beyaz hem 4d bakıyoruz her kontrolde
LenaM ilkim19 bebeklerimin fotoğrafını 14. Haftadan beri renklide alıyorum, siyah beyaz da hiç korkmadım 🥰