BrcnBlgn Hamiayto Ne guzel cd bilemi veriyor valla benim cok kisa sure 2 3 dk bakio ulfrasyonda degerlendrio bitio yani cokta kalmioruz odada
Melikebelo BrcnBlgn en son. 18 haftalıkken gittim özele gidiyorum renkli bakıyor hep hatta renkli baktığı zaman videoya çekiyor cd veriyor bize
Sofita BrcnBlgn evet canim ama yuzunu donene kadar ne cektik 🤣🤣🤣 doktor ara verdi biraz dolas gel doner belki dedi oyle cekti baya ugrastik
BrcnBlgn Sofita Masallah dr baya ilgileniyor ben hic suan oyle bir ilgiyle karsilasmadim daha kucuguz diemi bilmiorm sadece boyu kilosuna bakio incelio detayli ondan snra bi iki bsi soluo cikiorm odadan
dml33 BrcnBlgn bazilari ikili taramada baslamis renkli gostermeye biz hala siyah beyazlarla takilioz ondada her zaman resim vermio son ikidir vermio resim 😀
BrcnBlgn Aselnaz33 Siyah beyaz 4D mi blmiorm ama devlete bikere gittim devlettekiyle ozeldeki syah beyazn alakasi yoktu onu farkettim
BrcnBlgn Duygu07 Bende bir kactane foplayayimda album yapayim hrvesindeyim insallah banada vermeye baslar.)
LenaM ebru23 bunu nerden çıkardınız:) ben her kontrolde hem renkli hem siyah beyazdan görüyorum bebeklerimi eğer cihazın 4d özelliği varsa renkliye dönebiliyor
Melikebelo BrcnBlgn ins küçükken çok bişey söylemiyorlar zaten buyudukce ultrason la daha çok bakıyor biraz daha büyüsün daha çok ilgilenir
dml33 BrcnBlgn valla bn o ultrasona yatinca sagir gibi oluyom nedendir anlaniorm doktorun soylediklerini bile hatirlamiorm resim demeyi unutuorm 😀😀