nunusmom ebrarmom08 bende şöyle magnet anahtarlık ve kapı süsü yaptıracağım inşallah. Bunlar örnek modeller anahtarlıklarımın siparişi verildi magnet ve kapı süsü siparişi vermedim henüz ama bu modelleriden yaptıracagım. 😇 birde çikolata ve kiraz çiçeği kolonyası yaptırıp hediyelik karton çantalara koyacağım her kişi için inşallah💖
Anonimoo ebrarmom08 malzemeleri nerden temin ettiniz acaba ben de yapmak istiyorum ama malzemler konusunda nerden temin edeceğimi bilemiyorum
ebrarmom08 nunusmom aa çok güzeller 🥰 güzel günlerde dağıtalım inşallah 🥰 bizimde ekstra hediyelik olarak minik kaktüsler. Çikolata gelicek 😊😇
efef Ellerinize Sağlık çok güzel olmuşlar el emeği olması ayrıca güzel olmuş saglıcakla gelsin 😇🧿🧿 ben bu işi kendim yaptığım için çok kararsızım ne yapacağımı bilemedim 1 aya kadar başlayacağım bende🫣🤭
ebrarmom08 efef bende bir ara yapıyordum artık bıraktım onun için elimde kalan malzemelerimi değerlendirdim 😇
ebrarmom08 Anonimoo ben kendim daha önce yapıyordum. O zamandan elimden kalan malzemeler vardı. Onlarla yaptım internetten temin ediyodum genelde. ☺
efef ebrarmom08 teşekkür ediyorum 🥰 Mevlitte kolonya teşbih dağıtacağım magnetin yanına doğum için ne ekleyebilirim bilemedim . Çikolata yaptınız mı siz?