Birbebekbirannee 7+2 deyiz cinsiyet tahmini yapabilenler bir bakabilir mi. Birde ınstagram da nub teorisi yapanlar var sizce yaptırmalı miyiz doğru çıkıyor mu ne oluyor . Birde buda ultrason fotosu anlayan var mı acaba yorum yapsa
ipeklinaismom Birbebekbirannee karından ise erkek teoriye göre , nub teorisi için küçük bu resimle olmaz o
Birbebekbirannee ipeklinaismom 6 haftalikdan sonrakilere bakiliuormus da doğru çıkıyor mu acaba baktirsammi bilemedim. Bide kese yuvarlak olunca erkek mi ne diyolardi
ipeklinaismom Birbebekbirannee ultrason karından ise yansimadir yani resimde bebek solda yansıma olunca sağda oluyo sağ içinde erkek derler
ipeklinaismom Birbebekbirannee ben baktırdım tutmadı valla 8 haftalikdi kız dedi sonra 12 haftalık attım erkek kesin dedi pipi gibi bişey görünüyordu sonra 15 de kesinlesti kız olduğu sahada yazmadım kadına yazanlarida engellemiş hep bı kaç yerde okudum cinsiyet belirleme melek di yanlış hatırlamıyorsam sayfa adı
Birbebekbirannee ipeklinaismom evet ya cok var ücretli de yapıyolar . Yaptiracaktimda emin olamadım iste
ipeklinaismom YldrmNUR sağda ise aslında soldadir zaten . Yani böyle bir teori ve birçok örneği var internetdr ve bende tuttu
Birbebekbirannee ipeklinaismom benim de icime erkek doğuyor anneler hisseder . Ilk kızım var buda erkek olsun isteriz de tabi öncelik sağlıkla hayırlısıyla gelsin
YldrmNUR ipeklinaismom bebeğin sağda olduğunu doktorum söyledi ayrıca radyoloji teknikeriyim . Cinsiyetle alakası yoktur. Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlarız bu yüzden kiminin sağda kiminin solda döllenir bebek
ipeklinaismom Birbebekbirannee amin inşallah Allah gönlünuze.gore versin beli olunca yazın lütfen merak ettim takipte olcam birde bende Rus ve Çin takvimi yüzük falı hepsi tuttu
Birbebekbirannee ipeklinaismom tmm yazarım çok teşekkürler . Evet cin ve rus takviminde de erkek cıktı ama bilemiyorum
Birbebekbirannee ipeklinaismom merhabalar doğru tahmin ettiniz bebeğimiz erkekmis. Belli olunca yazın demiştiniz tekrr teşekkürler ♥️