alcang Kızlar merhaba bi arkadaşım az önce erken gebelik testi diye ovülasyon testi almış adetine 2 gün kalmış 2 kez yapmış ikisinde de silik çizgi çıkmış bilenler acaba ne anlama geldiğini yazabilir mi?
Lina3 alcang abla su an hamile kalmak icin kullaniyor ovulasyon testini 2 cizgi cikmasi demek yumurtlama catlama donemi demektir o cizgi ciktigi gunler cocuk yapmak icin uygun catlamayi belliyor yani hamilelik degil kiminin odet oncesi kiminin adet sonrasi kiminin ayin ortasinda falan oluyor catlama donemi ve cocuk icin bu donemler daha etkili oluyor tutmasi acisindan ☺😊
Pervinnnn alcang ovülasyonda silik çıkması gebe değil anlamına geliyo bende yaptım silik çıktı ovülasyon testinde hamileyim sandım ama değilmişim eğer gebelik varsa aynı yumurtlama dönemindeki gibi koyu çizgi çıkması lazım gebelik testindede silik çıkması lazım
Beyzanursenn alcang canım ben hiç kullanmadım lh testi ama silik çıkması yumurtlama oluşmuş çatlamış anlamına geliyor diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam
Pervinnnn alcang hayır yumurtlamış bence ve artık onun silikliği cıkmış yumurtlama eğer 28 günde bir adet oluyosa 14. Gün olur ve kopkoyu çizgi çıkar bu yumurtladığı gündür. Anladığım kadarıyla bebek istiyo arkadaşın ovülasyon testinden alsın 5..10 tane adetin başlangıç gününden saysın 12. 13. 14. 15. 16.Gün testleri her sabah yapsın en koyu hangi gün çıkarsa o günü ve diğer bikaç günü değerlendirsin birde folik asit içsin gebelik düşünüyorsa folik önemli bebek için
Pervinnnn dilara10 maalesef gebelik yok tüp bebeğe geçicem artık psikolojim çok yıprandı sizde mi iğne kullanmıştınız sizde oluştu mu gebelik
Mervekilic Pervinnnn merhaba testi yapan bendim yalniz ben ovulasyon doneminde yapmadim bu testi bebekten dolayi cok sukur sikinti yasamadim en kisa zamanda sana rabbim kismet eder neyseki ben adetime 2 gun kala yaptim once silik belli belirsiz cikti sonra baya bir netlesti bende anlam veremedim erken gebelik dedim eczaci yanlis vermis denedim sonradan fark ettim ovulasyon testi oldugunu 3 kere yaptim belli bir sekilde cikti ama ne oldugunu anlamadim iste
dilara10 @Pervinnnn öyle mii inanın çok üzüldüm. Allah en hakın zamanda nasip etain inşallah. Evet bende oldum bugün 12. Günüm erken gebelik testi varla yok arası çizgi gösteriyo ama benim umudum yok iğnenin etkisidir o. Sizin kan değeriniz kaçtı
Pervinnnn dilara10 12. Gün silik çıktıysa yüksek ihtimalle var gibi görünüyo sizde çünkü ben 12. Gün kan verdim 1.20 çıktı eğer iğnenin etkisi olsaydı zaten direk kanımda çıkardı sizin büyük ihtimalle tutmuş şuan çok sevindim gerçekten 💃💃
Ayse1 Pervinnnn o zaman neden umutsuzsunuz tüp bebek falan dediniz .ben 3.çatlatma iğnemde hamile kaldım .polilistik över vardı ama düzenli adet olurum hiç bir belirtisi yoktu yani.ama ben çok istediğim için çatlatma iğnesine baslamıstık
Pervinnnn Ayse1 çünkü 6 yıllık evliyim tüp bebeğe geçmem için yeterli zaman diye düşünüyorum 6 yıldır acaba hamilemiyim diyip olmadığımı öğrenmekten bıktım sürekli doktorlara gitmekten yıprandım artık. Sizin adınıza sevindim umarım sağlıcakla kucağınıza alın 🙏
Ayse1 Pervinnnn Allah’ım size de en en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin .sizin için bol bol dua edeceğim .bebek haberi alırsanız bana yazın 😊🙏🏻