Merhaba arkadaşlar Ankara’da bildiğiniz böyle kadın doğum doktoru var mıdır?
Dini/İslami açıdan doktor
zeynep_0666 soruyu hiç anlamadım dini doktor diye bir şey mi var ?
zeynep_0666 dini İslami doktor ne be ? Doktor doktordur kurtulun şu saçma sapan düşüncelerinizden
Yani erkek doktor olmayan kadın doktor anlmadında yazmış galiba
zeynep_0666 öyle bı Dr mu var eleştiri olarak demiyorum ama neyi kastettin merak ettim
zeynep_0666 canım inşallah istediğin gibi doktor çıkarsın karşına Allah yardımcın olsun 🌸
zeynep_0666 aklıma kızılcık şerbetindeki sahne geldi 😅 ben bilmiyorum üstte kalsın post belki bilen vardır
BasimAgriyor bende onu düşündüm okuduktan sonra 🤣
61fragnat ne saçma sapan bir yorum.
- Düzenlendi
Reyyan Özcan Temizkan var tavsiye ederim dini bütünlüğünü bilemem muayene ederken bismillah dedigini duydum ama beklentilerinizi karsilar mi onu bilemem,gercekten bir abla gibi yaklasıyor kadin dogum doktorlarinda kadın hic tercih etmem fakat Reyyan hocam başka çok başka
zeynep_0666 Ben geçen gün farklı bi şehirdeyim öyle birine denk geldim ama aşırı somurtuktu. Mesela tercih etmem. İnşallah gönlünüzce birini bulursunuz.
İşini iyi yapsın yeterli çünkü çocuk doğduktan sonra bi önemi yok.
Kadın bı paylaşım yaptı ortalığı karıştırdı ortada yok cevap bile vermedi kimseye herkes birbirini yiyo ya saçmalamayın bunun için kavga etmeyin hele bı gelsinde ne demek istemiş yazsin😀🤣
Smyye0303 aynen girmiş ama yazmamış kimseye bombayı atıp kaçmış resmen 😂
Evhamlikurabiyeanne araştıracağım kardeşim teşekkür ederim muayene ücreti ne kadar biliyor musun
Smyye0303 aynen başka derdim yok tek derdim ortalığı karıştırmak
Parsmommy doğru söylüyorsun
zeynep_0666 maalesef bir bilgim yok kendisinde 2019 da tedavi olmustum o zamanlar 300 civari idi simdi ise 2500 civari vardir tahminimce Cankaya Cukurambar da Hekimcenter var orada muayenehanesi
Evhamlikurabiyeanne bir arayıp doğum paketi şeklinde sorayım o zaman teşekkür ederim 🩷
zeynep_0666 ya paylaşımı anlamadı kimse ondan ortalık karıştı canim 😀
zeynep_0666 sevgi ateş başka da kimseye bakma ama muayene ücreti biraz pahalı tıpkı anne gibi bir doktor