Jeonxx 1_zehra 18-19 da seyirme şeklinde hissetmiştim ama günde 1 kere falan sonra sonra artıyo hareketleri merak etmeyin. Bide bende ayırt edemiyodum bağırsak hareketimi bebek hareketimi tam anlayamıyosunuz. 😊
1_zehra Jeonxx benim de arada heycanlanıp hissettiklerim oluyor ama sonra diyorum bagırsak hareketi galiba😁🤷🏻♀️
1_zehra Hvv68 insanlar bazen o kadar çok boş konuşup boş yere canımızı sıkabiliyor ya maalesef :( Ama tüm gücümüzle kulagımızı kapatıp bebegimize sakinlik huzurluk hissettirmemiz gerekiyor, en kısa zamanda saglıcakla hissedersiniz inşallah♥️🙏🏻
Hvv68 1_zehra maalesef öyleler ben çok oturmuyorum belki de hareket ediyor farketmiyorum diyorum ama etraf boş boğaz dolu. Ben hiç kimseye sormazdim bebek hareket ediyor mu cinsiyeti ne diye ama maşallah ben hamile kalınca herkes soruyor
alisamomm Sarina98 yaa benim de ilk gebeliğim bende 12 haftalığım içeride su balonu varmışta löp diye dönüyormuş gibi hissediyorum kendimi inandırmak istemiyorum ama ultrasona gittiğimizde tepeler fırlatıyordu kendini sürekli hiç durmuyordu hissedebilirmiyim acaba şimdiden yada hissettiğim şey bebiş mi 😂
Sarina98 alisamomm ilkde geç hiss edikiyor bildiğim kadarıyla, ben o zaman sormuştum dediler gazdr o . bebek çok küçük ondan
Kdjhjhhj 1_zehra ilk hamileliğimde 16da hafif hissettim 21den sonra biraz daha iyi hissetmustim şuan ikinciye hamileyim 13te hisstettim net bi sekilde hamilelik farki olabilir üzülmeyin oynar o 23ten sonra çok oyniycak artik hiç durmuycakmi diceksiniz o derece🫢😊😂🦋
Mihriban05 1_zehra bazı anneler erken bazı anneler 22’nci haftada ancak hissedebilirler bu normaldir. Ben 17. Haftada hissetmeye başladım ama bu kişiden kişiye değişebilen bir durum 🌸 Hissedersin mutlaka stres yapma tadını çıkar 🌷
1_zehra Hvv68 Sizi gayet iyi anlıyorum acıkcası benimde bi hamileye bunları sormak onu eksik hissettirmek aklıma hic gelmedi gelmezdi. Insanlar cok garip
MayIs_papatyasI 1_zehra ilk gebeliğim,19.haftada hissettim belli belirsiz.Sonra zaten iyice belirginleşti
gulsozel 1_zehra ilk gebeliklerde bebek hareketleri 24 25. Haftalara kadar hissedilmemesi normal kabul ediliyor canım hiiiç sıkma canını. İlk zamanlar pıt pıt seyirme hafif dokunma gibi oluyor, 7.ay gelince bildiğin dayak yiyorsun bebisten😄 tecrübeyle sabit😅
Kbrozgur 1_zehra ay sorma 😂 neden hissetmiyorsun bir sıkıntın var senin ben hemen hissettim gibi gibi boş insanlar var maalesef etrafımızda.