1_zehra İlk gebeliğim, 19.uncu haftanın içindeyim. Bebeğimi ya hiç hareket etmiyor, ya da hareket ediyor ben hissedemiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Naciyemutlu 1_zehra ilk gebeliğim 21+0da hissettim pıt pıt seyirme gibi… dün hastane işleri falan vardı yorulmuştum baya. Uzandım dinlenirken..adını söyleyerek karnıma dokundum çok yorulduk demi yiğit Buğra dediğim an öyle güçlü hissettim ki💙ilk kez tam anlamıyla koca balık 🐟 yüzdü sanki içimde 😅yani doktorum da 22 de hissetmeye başlarsın demişti doğru da oldu 22+0 da hissettim tam
iremd-1798 1_zehra bende 17 hafta içerisindeyim daha hissetmiyorum ikinci gebeliğim 😅😅 sabırsızlanıyorum hissetmek için
Ahsen_ahsen İlk gebelik mi? Hareket ediyor elbette annesi ama sen hissetmiyorsun. 25. Haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar endişe etmeyin. Benim 2. Gebeliğim 19. Haftadan beri net hissediyorum ama hergün değil 😊
1_zehra Kbrozgur Çevreden daha erken hissedenler oluyor bu sefer işte bebek hareket ediyor sen hissedemiyorsum tarzında yorumlar alınca insan kendini sorguluyor ister istemez🤦🏻♀️🤷🏻♀️
hanifeq İlkte normal canım kaslar gergin olduğu için öyle ben 24 te hissettim ikinciyi daha net hissediyorsun 17 de hissettim düşün iki üç haftaya hissersin bebisini ❤️
Adenala 1_zehra Seyirme gibi kelebek uçuşu gibi bir his oluyor 😅 7. Aydayım şimdi tekme tokat girişti bana 😂😂
Hvv68 1_zehra ben de hissetmiyorum henüz banada o şekilde söylüyorlar dün ağladım acaba birşey mi var diye ama bünye kaynaklı sanırım benim ki
Kbrozgur 1_zehra ay sorma 😂 neden hissetmiyorsun bir sıkıntın var senin ben hemen hissettim gibi gibi boş insanlar var maalesef etrafımızda.
1_zehra Hvv68 insanlar bazen o kadar çok boş konuşup boş yere canımızı sıkabiliyor ya maalesef :( Ama tüm gücümüzle kulagımızı kapatıp bebegimize sakinlik huzurluk hissettirmemiz gerekiyor, en kısa zamanda saglıcakla hissedersiniz inşallah♥️🙏🏻
Sarina98 oğlumda 28, şuan ara bir aynı haraketi hissediyorum sanki ama inanasım gelmiyor. 12 haftadayız ondan
1_zehra Sarina98 ikinci hamilelikte erken hissedildigi söyleniyor belki de gercekten hissediyorsunuzdur
alisamomm Sarina98 yaa benim de ilk gebeliğim bende 12 haftalığım içeride su balonu varmışta löp diye dönüyormuş gibi hissediyorum kendimi inandırmak istemiyorum ama ultrasona gittiğimizde tepeler fırlatıyordu kendini sürekli hiç durmuyordu hissedebilirmiyim acaba şimdiden yada hissettiğim şey bebiş mi 😂