Banucicek Kızlar ben buraya yeni taşındım bildiğiniz iyi bir doktor var mı Nazillide Doğum yapıp memnun kalan var mı
Enguzelmucizem Devlette kıvanç bey ben en başından beri ona gidiyorum çok da memnununum ultrasyonda çok güzel anlatıyor :) referansta gitmistim eşim için o da görsün diye orda da eray ulu çok ilgili :) ama kıvanç beyin muayenesi de uzun sürüyor ilgilenileniyor:)Bu arada hoşgeldin nazilliye 💕
Banucicek Enguzelmucizem bende Eray beye gidiyorum memnunum aslında ama bi size de danışayım dedim Doğum yapan falan var mı Eray beyde
Nurcanbudak Devlet hastanesinde kıvanç kayhanada gidiyordum bugun randevum olmasina ragmen dr izne çıkmış bu yüzden referans ercan bey diyorum😘😘
Enguzelmucizem Hahaha ne güzel arkadaş yapariz :) Duru olucak ben istedim ama eşim Asel Duru diyordu sonra aselden vazgeçti tek duru kaldı :)
Banucicek Aseli bende beğeniyodum ama herkeste var ya iyi olmuş vazgeçtiğiniz 💕 ben 3 ay oldu istanbuldan geldik
Enguzelmucizem Banucicek hayırlısı olsun,nazilli de güzeldir gezilen adı uzun kendi kısacık carsisi dışında pek bir yeri yok😂